Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teherbe ejtettem egy egyéjszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe ejtettem egy egyéjszakás lányt, meg akarja tartani a gyereket, semmi nincs köztünk, kell gyerektartást fizetnem?

Figyelt kérdés

Üdv!

Összejöttem egy csajszival, lefeküdtünk és teherbe is esett. Semmi sincs köztünk, csak egy kaland lett volna.

Csak a nevemet tudja semmi mást. Most meg akarja tartani a gyereket én persze nem. Ha megszületik, akkor kell majd gyerektartást fizetnem? Hogy működnek ezek a dolgok?

2018. márc. 1. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 21/70 anonim ***** válasza:
26%

#11 Jézus úristenem, de egy rosszmájú alak vagy te...

Ku@va jó tanulópénz tényleg egy be nem tervezett gyerekkel megszivatni magad és legfőképp a gyereket.

"Ha volt eszed megcsinálni, legyen eszed felelősséget vállalni, vagy húzz gumit a farkadra."

Komolyan gondolod, hogy csak az szexeljen, aki gyereket akar csinálni? Hol írta a kérdező, hogy nem húzott gumit? Ki is szakadhatott.. vagy lehet, hogy pont a csaj mondta, hogy "óóóó... szedek tabit".

Kérdező, én azt tanácsolom, hogy egyszerűen beszélj a csajjal és győzd meg, hogy menjen el abortuszra. Ez a legrövidebb útja.

2018. márc. 1. 22:10
 22/70 anonim ***** válasza:
100%

Úgy jártál mint a szüleim. Anyám 3 hónapos terhes volt velem mikor apámmal szetmentek. Apám hogy ne kelljen fizetni gyerek tartást, hazudozott hogy anyám félre ment és nem az ő gyereke vagyok. Ami nem volt igaz anyám sosem csalta meg. Vettek apasági tesztet mert beperelte anyám mert nem akart fizetni. Kiderult mégis az ő gyereke vagyok és 18 évig fizetnie kellett.

21/l

2018. márc. 1. 22:16
 23/70 anonim ***** válasza:
52%
Nem lehet, hogy zsarolni akar a csaj? Ilyen is van...
2018. márc. 1. 22:17
 24/70 anonim ***** válasza:
87%
Aszongya ha megmondom a bírónak, hogy öngyilkos leszek :DDD Verd magad a földhöz mint a kisgyerekek szokták meg toporzékolj. Vagy ne szólj semmit és ha megkérdezi a bíró, hogy "vádlott mi a baj" mond, hogy "semmi" de közben nézz sértődötten. Aztán közöld vele, hogy nem az a baj amit mondott hanem ahogy mondta!
2018. márc. 1. 22:23
 25/70 anonim ***** válasza:
53%
Hát ha ilyen okos és lelkiismeretes lennék, mint te, akkor ha nem tudnám lebeszélni a csajt, úgy tennék, mintha bennelennék, amíg le nem ketyeg a 9 hónap. Valójában pedig elkezdenék nyelvet tanulni és megszedném magam, hogy minél előbb, minél távolabbra le tudjak lépni. Persze mivel a cél a teljes ismeretlenség, mielőtt egyik pillanatról a másikra eltűnnék, mindenkit lehúznék, akit ismerek, már csak a gyorsabb "szabadulás" miatt is. Mondjuk nem vagyok olyan, mint te, úgyhogy lehet mire ezt elküldöm, máris lesz jobb ötleted...
2018. márc. 1. 22:26
 26/70 A kérdező kommentje:

Nem terveztem elhagyni az országot, de ha ez kell hozzá, akkor takarodok innen :D

A fizetés 15-25% lehet, meg a nagy ****! 120 az tőlem biztos nem fognak levonni egy qrva gyerekére :)

2018. márc. 1. 22:28
 27/70 anonim ***** válasza:
15%
#11: nem érzed az ellentmondást aközött, hogy "az ő teste" => "az ő döntése" és hogy utána viszont fizettet utána?
2018. márc. 1. 22:30
 28/70 anonim ***** válasza:
91%

Jó reggelt vietnam!!!!

Üdvözöllek azok táborában , akit úgy bepaliztak, hogy nem is tudott róla. Meg sem kérdezem, hogy jómódú családból származol, esetleg egy szórakozóhelyen ismerted meg a kérdéses hölgyet és nyomban ágyba vitt?

2 alapvető szabályt nem tartottál be, egyéjszakás kaland esetében semmit nem bízunk a partnerre, mert az rizikófaktor. Férfiként magad viszed az óvszert és nem spórolsz a minőséggel, második szabály, anyagot soha nem hagyunk hátra,mert ki tudja mire használják fel. Elég extrém eseteket hallottam már életemben.

2018. márc. 1. 22:34
 29/70 anonim ***** válasza:
88%

"Kva gyerekere". A te gyereked is te szerencsetlenseg. Ez ugy eljut a tudatodig?

Nem akartam ide irni,de ez kesz...

2018. márc. 1. 22:35
 30/70 anonim ***** válasza:
5%

"A te gyereked is te szerencsetlenseg. Ez ugy eljut a tudatodig?"

Ja, az ő gyereke, csak épp a döntést veszik el tőle?

2018. márc. 1. 22:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!