Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe ejtettem egy egyéjszakás lányt, meg akarja tartani a gyereket, semmi nincs köztünk, kell gyerektartást fizetnem?
Üdv!
Összejöttem egy csajszival, lefeküdtünk és teherbe is esett. Semmi sincs köztünk, csak egy kaland lett volna.
Csak a nevemet tudja semmi mást. Most meg akarja tartani a gyereket én persze nem. Ha megszületik, akkor kell majd gyerektartást fizetnem? Hogy működnek ezek a dolgok?
#11 Jézus úristenem, de egy rosszmájú alak vagy te...
Ku@va jó tanulópénz tényleg egy be nem tervezett gyerekkel megszivatni magad és legfőképp a gyereket.
"Ha volt eszed megcsinálni, legyen eszed felelősséget vállalni, vagy húzz gumit a farkadra."
Komolyan gondolod, hogy csak az szexeljen, aki gyereket akar csinálni? Hol írta a kérdező, hogy nem húzott gumit? Ki is szakadhatott.. vagy lehet, hogy pont a csaj mondta, hogy "óóóó... szedek tabit".
Kérdező, én azt tanácsolom, hogy egyszerűen beszélj a csajjal és győzd meg, hogy menjen el abortuszra. Ez a legrövidebb útja.
Úgy jártál mint a szüleim. Anyám 3 hónapos terhes volt velem mikor apámmal szetmentek. Apám hogy ne kelljen fizetni gyerek tartást, hazudozott hogy anyám félre ment és nem az ő gyereke vagyok. Ami nem volt igaz anyám sosem csalta meg. Vettek apasági tesztet mert beperelte anyám mert nem akart fizetni. Kiderult mégis az ő gyereke vagyok és 18 évig fizetnie kellett.
21/l
Nem terveztem elhagyni az országot, de ha ez kell hozzá, akkor takarodok innen :D
A fizetés 15-25% lehet, meg a nagy ****! 120 az tőlem biztos nem fognak levonni egy qrva gyerekére :)
Jó reggelt vietnam!!!!
Üdvözöllek azok táborában , akit úgy bepaliztak, hogy nem is tudott róla. Meg sem kérdezem, hogy jómódú családból származol, esetleg egy szórakozóhelyen ismerted meg a kérdéses hölgyet és nyomban ágyba vitt?
2 alapvető szabályt nem tartottál be, egyéjszakás kaland esetében semmit nem bízunk a partnerre, mert az rizikófaktor. Férfiként magad viszed az óvszert és nem spórolsz a minőséggel, második szabály, anyagot soha nem hagyunk hátra,mert ki tudja mire használják fel. Elég extrém eseteket hallottam már életemben.
"Kva gyerekere". A te gyereked is te szerencsetlenseg. Ez ugy eljut a tudatodig?
Nem akartam ide irni,de ez kesz...
"A te gyereked is te szerencsetlenseg. Ez ugy eljut a tudatodig?"
Ja, az ő gyereke, csak épp a döntést veszik el tőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!