Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe ejtettem egy egyéjszakás lányt, meg akarja tartani a gyereket, semmi nincs köztünk, kell gyerektartást fizetnem?
Üdv!
Összejöttem egy csajszival, lefeküdtünk és teherbe is esett. Semmi sincs köztünk, csak egy kaland lett volna.
Csak a nevemet tudja semmi mást. Most meg akarja tartani a gyereket én persze nem. Ha megszületik, akkor kell majd gyerektartást fizetnem? Hogy működnek ezek a dolgok?
Kérdező, ha nem akarsz fizetni, és a fizud 20 %a 120ezer, a csaj pedig valóban prosti, te fogod, és elpereled a saját gyerekedet. Ha prosti és csóró, meg fogják ítélni, rossz esetben az első év után.
Kapd össze magad, mert a döntésen már túl vagy, mikor védekezés nélkül szexeltél. A te lehetőséged az volt a döntésre. A csajé, hogy megtartja e.
Az a te gyereked is te nagyon idióta.
Sokan már leírták előttem :
Egyéjszakàs kapcsolatban a pasi döntése, hogy megbízik-e a csajban a védekezést illetőleg, és bevállalja-e, hogy esetleg nem kívànt (vagyis àltala nem kívànt) következménye lesz a kapcsolatnak, vagy pedig a biztonsàgra megy, és jó minőségű, általa vitt gumit húz, esetleg ki is száll Kelenföldnél.
Mellesleg elég nagy igénytelensègre vall egyéjszakàsban gumi nélkül szexelni, én még tartós kapcsolatban is csak a közös szűrès utàn mertem elhagyni az óvszert (nem, nemcsak az aids, de egyéb cuki kis nemi bajok is igen kellemetlenek tudnak lenni).
Az egy dolog, hogy gusztustalan ami a csaj művel de neked is bőven részed van benne.
Jogàszként pedig azt kell mondjam a kérdéseidre :
Ha nem teszel apai elismerő nyilatkozatot, akkor a lány indíthat apaság megállapítása irànti pert (de te is ennek megdöntèsére egyébként). Ha megnyeri, te kell fizesd a perköltséget, plusz a megítélt gyerektartást.
Az öngyilkosságos hülyesègre annyit, hogy a nem beszàmíthatósàg az ilyen perben nem szàmít. A havi kereseted szàmít, ès most már környezettanulmànyt is végeznek, tehát hiába keresel te papíron minimálbért, ha valójában BMW-vel furikàzol, a valós helyzeted alapjàn fogjàk megítélni a tartàsdíjat. Elàrulom, ha valaki pl szellemi fogyatékos rokkant, és emiatt rokkantsàgi jàradékot kap, egy bizonyos szàzalék abból is levonható, ha nem veszèlyezteti a megélhetésed, márpedig ha a környezettanulmány kimutatja, hogy jó körülmények között élsz, akkor egyèrtelmű, hogy nem fogja. Amellett, hogy a rokkantsági jàradék megítéléséről és folyósítàsáról szóló hatàrozatot be fogja kérni a bírósàg.
A külföldre menekülés nem megoldàs. Ugyanis EU országok között végrehajtható - fizetésből automatikusan letiltható- a gyerektartás öszzege.
Nem EU orszàg esetében két dologtól függ :
- végrehajtási egyezmény esetén adók módjàra ugyanúgy behajtandó, ha ez nem vezet eredményre, körözést adnak ki és büntetőeljárás indul
- ha nincs végrehajtási eljárási egyezmény, akkor csak körözès lesz, ha van kiadatási egyezmèny, akkor kiadnak Magyarorszàgnak, ezt követően behajtjàk az elmaradt gyerektartàst
- ha nincs kiadatási egyezmény az adott országgal, akkor átmenetileg nyugiban vagy, de az összrg halmozódik, amint átléped a hatàrt egy olyan orszàgba, aminek van ilyen egyezménye, màr visznek is.
"ha gyerektartás megfizetésére kötelez akkor öngyilkos leszek, akkor elvileg nem beszámíthatónak nyilvánítanak és úgy sem lehet megúszni?"
:DD
Tudod mit érsz el vele? Hogy a bíróságon kávészünetben te lehetsz a vicc téma, amin pihenésképpen jól szórakoznak.
Egyébként, ha külföldre mész, akkor sem úszod meg, EU-n belül semmiképp. De nem mintha nagyon sajnálnálak, ha dugni elég nagyfiú voltál, akkor vállald a következményeit.
Egyedül a gyereket sajnálom.
Tejóisten!
Ennyit ér a szexuális felvilágosítás?
A pasinak van döntése. A kérdező úgy döntött, hogy egy egyéjszakás csaj kezébe adja a saját élete felett a döntést, azzal hogy beleélvezett.
Jó nagy hülyeség volt.
Ráadásul visszavonhatatlan.
Mintha hegymászáskor zuhannál és azt üvöltenéd, hogy mégis akarsz biztosítókötelet. Most már mindegy.
Most a többi hasonló beállítottságú pasitól is kérdezném:
Ti nem féltek?
Nem csak egy nem kívánt utód miatt, hanem a rengeteg nemi úton terjedő nyavalya miatt.
Én anno 17éveden kaptam gombát a pasimtól, azóta kissé paranoid vagyok.
Emellett voltak hosszabb-rövidebb kapcsolataim, sőt egyéjszakásom is, de gumi nélkül soha.
Hosszabb kapcsolatnál std-szűrésre mentünk. A mostani párommal is tervben van, addig gumi.
Hüvelygyűrűm van.
Amit tehetsz kérdező, hogy
A: elmész szűrésre
B: drukkolsz, hogy nem a tiéd a gyerek. Ha megszületik kérhetsz DNStesztet magánlaborban. Így olcsóbb, viszont az eredményt nem fogadja el a bíróság (tehát ott újra kell DNSteszt, amit a vesztes fél fizet)
Ha ennyi a pénzed, akkor az összvagyonodon végy gabonát, kávét, cigarettát és alkoholt, majd költözz Venezuelába és sefteld el földre, ingatlanra, ami ha véget ér a válság, szép pénzt hoz majd :D.
31/f
Hát ez a kérdés csúcs, hogy csak most találtam meg...kényelmesen hátradőlve olvasom, ahogy egy csomóan elítélnek egy nőt, aki élni mer a teste feletti rendelkezés jogával, és csak merem remélni, hogy nem ugyanazok, akik rögtön harciasan védik ugyanezt a jogot, ha a nő az abortusz mellett döntene...a szex pedig mindig két ember felelőssége, a védekezés is. Ostobaság ezt csak az egyik félre bízni, egyéjszakás kalandnál meg külön ostobaság, ha a férfi nem húz óvszert, ugyanis még különféle incifinci nyavalyákat is össze lehet szedni. Természetesen egy nő nem követhet el nagyobb aljasságot egy férfi ellen, mint hogy hazudik a védekezésről, ezt el is ítélem, de az aktusra, pláne egy vadidegennel, akiben nem bízhatsz meg, éppenséggel nemet is lehet mondani, vagy megszabni a gumit is (mint mondtam, nem csak attól véd, hogy gyerektartást kelljen fizetned 18 éven át.)
Neked, kérdező, nem tudok mit ajánlani, mert ez alól nincs kibúvó, ha bejelenti, hogy te vagy az apa, egy tesztet csináltathatsz, ami, ha azt igazolja, hogy a tied, akkor fizethetsz. Örülj neki, hogy nem HIV-et szedtél össze tőle. A felelőtlen nemi életnek ára van, és aki ájtatosmanózik, meg azon gúnyolódik, hogy csak gerekcsinálásért kéne-e szexelni, tanuljon meg különbséget tenni a felelőtlen egyéjszakás kalandok közt és a normális szex közt, ami feltételez némi ismeretséget és érzelmi kötődést a partnerek közt akkor is, ha nem akarnak gyereket és védekeznek. Ha csak ürítkezni vagy orgazmust átélni akarsz, ott van az önkielégítés, kevésbé kockázatos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!