Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Teherbe ejtettem egy egyéjszak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teherbe ejtettem egy egyéjszakás lányt, meg akarja tartani a gyereket, semmi nincs köztünk, kell gyerektartást fizetnem?

Figyelt kérdés

Üdv!

Összejöttem egy csajszival, lefeküdtünk és teherbe is esett. Semmi sincs köztünk, csak egy kaland lett volna.

Csak a nevemet tudja semmi mást. Most meg akarja tartani a gyereket én persze nem. Ha megszületik, akkor kell majd gyerektartást fizetnem? Hogy működnek ezek a dolgok?

2018. márc. 1. 21:42
1 2 3 4 5 6 7
 31/70 anonim ***** válasza:
93%

30, de ez az egesz tortenet ugy sz@r ahogy van. Epp ezert nem is akartam irni. Nyilvan nem jo egyejszakas utan azzal szembesulni,hogy gyereket var az alkalmi partnered. Raadasul meg meg is akarja tartani.

De... ahogy beszel szerencsetlen gyerekrol az nekem kesz.. mintha 0koze lenne hozza, es csak egy qva gyereke lenne , holott ez nem igy van. Nekem undorito az egesz. Bocs.

2018. márc. 1. 22:46
 32/70 anonim ***** válasza:
5%
Amúgy, ha bizonyíthatóan prosti, és nem futtatja senki, akkor ha van szolgáltatására vonatkozó szerződésnek olyan része, ami kitér az ilyen esetekre, az talán változtathatna a helyzeten. Ha nincs írásbeli szerződés, akkor hallottam vmi olyasmiről, hogy szóbeli is lehet ugyanúgy érvényes vagy mi. Ebben az esetben, mivel senki sem tudja bizonyítani, hogy miben állapodtatok meg - feltéve, hogy se kamera se más ember nem volt a közelben - mondhatod, hogy a baki esetben arról volt szó, hogy nem lesz gyerek. Ha tényleg prosti, akkor az apasági teszt igazolja, hogy igénybe vetted a szolgáltatást, és én itt személy szerint inkább a te oldaladat támogatnám. Viszont nem vagyok ügyvéd, és a joghoz sincs túl sok közöm, szóvao lehet, hogy így sem megúszható.
2018. márc. 1. 22:50
 33/70 anonim ***** válasza:
20%
#31: nekem sem tetszik, nem erről van szó. De akkor is visszás azt mondani, hogy neked csak kötelességeid vannak, az ezzel kapcsolatos jogokat elvesszük tőled.
2018. márc. 1. 22:52
 34/70 anonim ***** válasza:
98%
Jó, ha tudod, Kérdező, hogy a törvények nem elsősorban az anyát védik, hanem a gyereket. A gyerek joga a gyerektartás, nem az anyáé. Te dönthetsz mielőtt felcsinálod a lányt, a lány pedig dönthet, mielőtt szül, de a gyerek sosem dönthet. Ő nem kérte, hogy te ne védekezz! Onnantól, hogy nem húztál gumit, tartozol a gyereknek! Ellene nincsen szavad, az anyára meg hiába fogod.
2018. márc. 1. 22:53
 35/70 anonim ***** válasza:
98%

"Ha pl egy prostiról van szó és fizettem érte"

Akkor is fizetned kell gyerektartást. Eszed nem volt gumit húzni? Főleg egy prostinak vélt lánnyal?

2018. márc. 1. 23:03
 36/70 anonim ***** válasza:
98%

#32: Az anya nem mondthat le a gyerektartásról. Még ha le is írja, akkor sem érvényes.

"akit úgy bepaliztak, hogy nem is tudott róla"

Nem tűnt fel neki, hogy nem húzott gumit? :)

2018. márc. 1. 23:06
 37/70 anonim ***** válasza:
12%

Sajnos a nagy egyenlőségért vívott csatában egy gyerek sorsáról csak az anya dönthet és minden következmény nélkül tönkreteheti a gyerek és az apa életét. Szóval, ha megszületik a gyerek, akkor mindenképp fizetned kell.

Akik szerint, ha megcsinálni volt esze, akkor felnevelni is legyen... Nekik csak kívánok egy hasonló helyzetet. Essen a nyakukba egy gyerek egy önző, átgondolatlan és buta szülővel.

#29: Nem, nem az ő gyereke. Ha az ő gyereke, miért nincs beleszólása abba, hogy megtarthatja e?

Akik a gumival jönnek... Hallottatok már olyat, hogy kiszakad? És olyat, hogy az anya hazudik a védekezéssel kapcsolatban? Mert a környezetemben volt már ilyen bepalizás.

2018. márc. 1. 23:09
 38/70 anonim ***** válasza:
15%
Ha azt mondod a csajnak, hogy megtartod a gyereket, akkor ő fizet gyerektartást neked?
2018. márc. 1. 23:11
 39/70 anonim ***** válasza:
36%
Mondd neki, hogy mivel ő prosti, el fogod venni tőle a babát, mert nem alkalmas szülőnek és fizessen ő gyeretartást neked. Hátha meggondolja magát...
2018. márc. 1. 23:25
 40/70 anonim ***** válasza:
90%
Jajj, szegény "bepalizott" pasik! Ne haragudjon meg a világ, de a biztonságos szex nem csak a gumiban meg a tabiban merül ki. Miért nem olyan lánnyal fekszenek le a "szegény áldozatok", akit legalább annyira mélyen ismernek, mint amennyire fizikailag beléhatolnak? Jah, hogy csak kalandok kellenek? Az ilyet hadd ne sajnáljuk már! Egészséges kapcsolatban nincs ilyen probléma. Ha tudod, hogy a párod sosem vetemedne abortuszra, mert jól ISMERED, akkor legalább két módszerrel egyszerre védekezel és még a naptár szerint is, ami már kettő és fél. De ez a hapsi, aki itt kérdez, csak kúr fűvel fával.
2018. márc. 1. 23:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!