Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oltári balhét kellene ezért csapni a?
Figyelt kérdés
Pasim egy hétre külföldre ment munka ügyben,és szombaton jött haza. Mondtam neki,hogy haza utazom a szuleimhez,mert csak ez a hétvégén szabad. Azt mindta marha jó...majd telefonban tegnap nagy balhét csapott,hogy én nem várom öt otthon mikor ő jon. Folyton otthon vagyok nem igaz,hogy az engedélyére van szükség,hogy haza utazzak. Vele maskor is tudok talalkozni,szülők viszont messze laknak.2018. febr. 26. 08:54
1/8 anonim válasza:
Minek vagy ilyen balhés pötskalappal?
2/8 anonim válasza:
😂 nem vártad edves puncival, ezért most begurult!
Nem baj, jól lecummantod pàrszor és meg is békélt!
Most komolyan? Hány éves vagy, hogy a pasid mondja meg hová és mikor mehetsz??
3/8 anonim válasza:
Egy kicsit el kellene beszélgetned vele... nem normális, hogy ezt nem tudjátok lekommunikálni egymással, balhé nélkül. Szerintem a párod kicsit önző, nárcisztikus típus, nem? Ha igen, gyorsan állítsd le..
4/8 anonim válasza:
Ha mindig ilyen, inkabb be kene fejezni vele...
5/8 anonim válasza:
Nem, nem kéne balhézni emiatt. Ne hagyd, hogy bűntudatot keltsen benned és ne engedd, hogy irányítson.
7/8 anonim válasza:
Önző a drágám! Ferfi letere igy nyafog mint egy kislany... beszelni kell vele mint anyuka a fiaval... minden pasit patyolgatni kell. Hazank hős fiai :DD
8/8 anonim válasza:
Folyton otthon, gondolom kitartva... ha igen akkor ennyit talan elvarhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!