Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt mondja nagyon csontos a seggem. Ezeknek a lánoknak nem csontos? Ezek a lányok bezzeg oltári szexik? Hogy van ez? Dobtok egy csajt, mert csontos a segge?
Egyik barátnőmet volt barátja kirúgta mondván lapos a segge és az nagyon nem jó. Most nekem is félnem kéne?
17/L
hát nem rosszból, de ezek a nők piszkafák (még női szemmel is...).
egyébként, ha ezzel az indokkal dobta ki bnődet az a srác, akkor röhögjetek 1 jót rajta, és keressetek jobbat. vagy alapból nem jött be neki bnőd (azért ne mondja nekem senki, hogy nem tudta, mikor összejött vele, hogy mekkora a segge...) és csak szórakozott, vagy egy idióta. és ha te is ilyen selejtes alakokkal állsz össze, akkor igen, félned kéne.
Buta és csúnya is vagyok, nem tagadom. :(
De mégse kéne így leoltani. Komolyan gondolom, mert komolyan bánt hogy ott az esélye, hogy dob emiatt. Volt már olyan barátnőm is, akit a szemüvege miatt dobtak, olyan is akit fogszabi miatt..
És ti is emberek vagytok szóval nem kéne így becsapni magatokat is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!