Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Oltári nagy gáz, ha én 160 centi vagyok a pasim meg 182? Ja és én 40 kiló vagyok, ő meg kábé mindennap az edzőteremben van. Mennyire vagyunk "gázok"?
Nem gáz. Nekem szilárdnak tűnik. Nem hiszem, hogy az ágyban gondot fog jelenteni, hogy kicsi vagy, az, hogy mindennap edzőteremben van (Lehet szteroidozik is) az gázabb, mert:
1. Így mennyi idő marad rád?
2. Ha szteroidokat szed, nem lesz nagy élmény a kis pöcörője, ami félig áll fel.
Ilyesmin fennakadsz 20 éves létedre???
Megsúgom: én 156 centi vagyok, előző párom 186 centi magas volt és nem volt semmi probléma.... Ha frusztrál az régen rossz, és benned van a hiba, nem a helyzetben. Kicsit érned kéne még, ha ezt a kérdést komolyan gondoltad.
21/l
én már láttam élőbe is 165 a csaj és 200 a fiú:))
már nem akartam undok lenni és megkérdezni hogy ti hogy szeretkeztek :))
amúgy szerintem nem gáz
miért lenne gáz?
énis annyi vagyok mint te. csak én kb 15 kilóval több:D de énis 160 centi vok. barátom 180. miért nézne ki hülyén?:D
pasik szeretik az alacsony lányokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!