Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Egyikőtök számára sem lelombozó dolog, ha a párotok egy oltári nagyot és büdöset fingik mellettetek?
Már olvastam ezzel kapcsolatba pár hozzászólást,van aki elitéli,van aki azt itéli el aki ezt elitéli,mert milyen maradi és konzervatív dolog ez.
Én 3éve vagyok a párommal,de még csak egyszer fordult elő ilyesmi,akkor is csak azért mert megnyomta a hasam:D
Nem áll szándékomban ezt a dolgot előtte végezni.
Tudom,hogy nem itélne el emiatt,de valahogy nem érezném utána pl egy romantikus este folyamán igazi nőnek magam,amikor tudom,hogy napközben büfögök,fingok stb.stb.
Ennyi erővel akkor ne használjunk izzadásgátlót,mert hát az is a mi szagunk,jobb ha nem rejtegetjük?
Oké ez kissé eltérő,de valahol azért hasonlít.
Én nem fogok előtte szakadt pólóban és mackóalsóban mászkálni,tudom tetszenék neki így is,de én ugy vagyok vele nem elég megfogni,meg is kell tartani.
Lehet a kapcsolat elején(Első pár évre gondolok)még vicces,hogy a kis asszonykánk durrangfat,de nem kiábrándító ez picit ha rendszeres a dolog?
Félreértések elkerülése végett,én nem itélem el azokat akiknek ez így megfelel és nem is akarok senkit megsérteni.Tudom mások vagyunk és mindenkinek más az elfogadható dolog egy kapcsolatban.
Azért kíváncsi vagyok a véleményetekre akármi legyen is az:)
Ó azért nem járok báliruhába és nincs rajtam mindíg szexi fehérnemű stb.Ebben kicsit félreértetteél,meg az nem is ehez tartozik,csak megemlítettem mellékesen:)
Az is más dolog mondjuk ha egy ffi fingik előttem,nem ábrándulnék ki belőle,de azért akadnak már határok.
Pl: nagypapám simán odafingott ebéd közben is akár:D
Az első válaszoló eléggé egyértelműen kifejtette a véleményét:DP
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!