Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Egyikőtök számára sem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Egyikőtök számára sem lelombozó dolog, ha a párotok egy oltári nagyot és büdöset fingik mellettetek?

Figyelt kérdés

Már olvastam ezzel kapcsolatba pár hozzászólást,van aki elitéli,van aki azt itéli el aki ezt elitéli,mert milyen maradi és konzervatív dolog ez.

Én 3éve vagyok a párommal,de még csak egyszer fordult elő ilyesmi,akkor is csak azért mert megnyomta a hasam:D

Nem áll szándékomban ezt a dolgot előtte végezni.

Tudom,hogy nem itélne el emiatt,de valahogy nem érezném utána pl egy romantikus este folyamán igazi nőnek magam,amikor tudom,hogy napközben büfögök,fingok stb.stb.

Ennyi erővel akkor ne használjunk izzadásgátlót,mert hát az is a mi szagunk,jobb ha nem rejtegetjük?

Oké ez kissé eltérő,de valahol azért hasonlít.

Én nem fogok előtte szakadt pólóban és mackóalsóban mászkálni,tudom tetszenék neki így is,de én ugy vagyok vele nem elég megfogni,meg is kell tartani.

Lehet a kapcsolat elején(Első pár évre gondolok)még vicces,hogy a kis asszonykánk durrangfat,de nem kiábrándító ez picit ha rendszeres a dolog?

Félreértések elkerülése végett,én nem itélem el azokat akiknek ez így megfelel és nem is akarok senkit megsérteni.Tudom mások vagyunk és mindenkinek más az elfogadható dolog egy kapcsolatban.

Azért kíváncsi vagyok a véleményetekre akármi legyen is az:)

2010. okt. 12. 19:28
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
hát lány vagyok de azért írok :)) az én exem megvolt ezzel áldva.... sosem akartm előtte fingani. ő simán, engem nem zavart, de én nem tudtam... Párszor szóbahozta hogy de nyugodtan csináljam meg mittomén, szval nem zavarta volna a dolog. Szerintem egyébként halál természetes de én azt nem tudnék. A ruha az más... látott ő engem olyan borzalmas állapotban hogy hihetetlen, az nem zavar itthon mindig érdekesen nézek ki (nyáron boxer+melltartó, télen nagy meleg köntös:D ) sosem panaszkodott emiatt... az szerintem túlzás hogy öltözködésben sem mered elengedni magad.
2010. okt. 12. 19:36
 2/7 A kérdező kommentje:

Ó azért nem járok báliruhába és nincs rajtam mindíg szexi fehérnemű stb.Ebben kicsit félreértetteél,meg az nem is ehez tartozik,csak megemlítettem mellékesen:)

Az is más dolog mondjuk ha egy ffi fingik előttem,nem ábrándulnék ki belőle,de azért akadnak már határok.

Pl: nagypapám simán odafingott ebéd közben is akár:D

Az első válaszoló eléggé egyértelműen kifejtette a véleményét:DP

2010. okt. 12. 19:46
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem szokott zavarni. Igaz egy kicsit meglepődöm,és el is mosolyodom, de nincs ebből semmiféle gond. Hiszen ez természetes. Ha kell akkor kell :) Nekem is el szokták nézni, bár igyekszem nem a barátnőm/barát nőim előtt.
2010. okt. 12. 19:55
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy normális kapcsolatban ez nem lehet gond.
2010. okt. 13. 08:26
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
mi két év után versenyeket rendeztünk. 25N
2012. aug. 22. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
én szeretem ha a lány előttem fingik, szerintem aranyos :) meg látom, hogy közvetlen előttem, meg számomra jobb egy fingós csaj, mint egy nem fingós :) emberek vagyunk, most miért rejtegessük, ami természetes? nagyon szeretnék már egy fingós csajszik, meg a másik hogy be is indulok rá, lehet utána petting vagy szex lenne belőle :PPPP 24/F voltam :)
2013. ápr. 3. 14:01
 7/7 anonim ***** válasza:
a másik, hogy a mackónaci, az nagyon jóóóóóóóó :P ne mond már hogy az neked nem jó??? :S :D attól lesz valaki igazi csaj, ha nem játsza magát, hogy ő a tökély!!! a tökély = ribi...
2013. ápr. 3. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!