Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek, ha a párotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha a párotok csúnyának érezné magát mellettetek?

Figyelt kérdés
Mindennap elmondom neki, hogy nem csúnya és hogy mennyire szeretem..és nekem nagyon is tetszik. Ő meg mindennap elmondja, hogy nem érti miért pont őt választottam és mennyire szeret. Sejtem, hogy csak megerősítést szeretne az érzelmeimről..de már kezd nagyon bántani a dolog...Kérlek valami olyan tanácsot adjatok, ami nem a megbeszélésről szól..mert azt már párszor próbáltam. Köszönöm a válaszokat.
2009. ápr. 12. 13:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát nehéz ügy...Én is ebben a cipőben vagyok... Nálam ez az önbizalom hiány abból fakad, hogy olyan pasikkal hozott eddig össze a sors (2 párom volt és az egyik bratyóm is), akik többször lekritizálták a testem. Ez olyan mély nyomot hagyott a lelkemben, hogy képtelen vagyok elhinni, ha vki azt mondja, szépnek talál... Talán neki is a múltjában gyökerezik az önértékelési zavara... Az segíthet neki, ha megpróbálod felépíteni az önbizalmát, méghozzá sok-sok dicsérettel...
2009. ápr. 12. 13:36
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom? Érdekes dolog. Az embernek elsősorban magának és nem másoknak kell megfelelnie, hiszen magaddal élsz le egy egész életet. Én megkérdezném miért gondolja így és aztán elmondanám neki, hogy először magával béküljön ki, mert, hogy várja el másoktól, hogy szeressék/tiszteljék ha önmaga sem szereti saját magát. Azért itt erősítsd meg, hogy te persze szereted őt, de hagyja abba ezt a butaságot, mert nincs értelme és változtatni úgy se tud magán radikálisan, neked pedig tökéletesen megfelel, mert ha nem így lenne akkor nem lennél mellette.
2009. ápr. 12. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
21%
Nem kell vele foglalkozni magán ügy!!!lelki sérültekkel ne foglalkozz!nem változnak!mindig lesz valami kínja ami nem fog neki tetszeni és akkor majd téged fog piszkálni mert ő nyomorult!*
2009. ápr. 12. 14:06
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Hogy nagyon őszinte legyek... Nem hiszem hogy meg tudod győzni. Érd el hogy szépnek lássa magát. Járjatok együtt sportolni, vidd el fodrászhoz, menj vele vásárolni. Kérj meg közös ismerősöket hogy ha csinos dicsérjék meg.
2009. ápr. 12. 14:55
 5/7 anonim ***** válasza:
sajnos csak megbeszelesel tudok ajanlani, megpedig ugyhogy magyarazd el neki, hogy neked mik a noi/ferfi idealjaid es mondd neki hogy ha nem lenne szep akkor nem kezdemenyeztel volna vele. Mert ugye azert valamilyen szinten szamit hogy-hogy nez ki a pasi/no ha kezdemenyezesrol van szol.
2009. ápr. 12. 17:24
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
őszinte leszek. 16 éves vagyok, világéletemben gyülöltem magam (család eléggé leépitette az önbizalmam és még ma is rendithetetlenül ezt teszik), és én nem hinném el senkinek... volt nekem is 1 barátom de valósággal idegesitett ha azt mondogatta hogy szép vagyok... nem tudom hogy ti hogy vagytok ezzel. szerintem csak önmagával tudja elfogadtatni önmagát... szal neki kell végigcsinálnia, hogy elfogadja magát, megerősitheted segithetsz neki, de neki kell ugy döntenie hogy megcsinálja. tudom, mondani könnyü, megtenni nem. tudom, ez igy van, nekem sem sikerült még de talán nektek igen. sok sikert.
2009. ápr. 12. 21:06
 7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm az építő jellegű válaszokat. Érdekes, mert tényleg nem csúnya megnézik őt az utcán, szórakozóhelyen is..de talán majd az idő engem igazol:) Mindenkinek kellemes húsvétot.
2009. ápr. 13. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!