Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy én csúnyának látom magam, mégis sok srácnak tetszem?
Tulajdonképpen csak képeken látom magam csúnyának, de akkor rendesen. A tükörképemmel semmi bajom, azzal abszolút meg vagyok elégedve, de szerintem reálisabb képet adnak a fényképek.
Ennek ellenére, ha elmegyek este "bulizni" nagyon sok srác rám hajt. Még nem volt olyan, hogy valakit kinéztem volna magamnak, és ő nem hajtott volna rám. És nem arról van szó hogy este részegek, másnap meg már leszarnának. A suliban is sokan kezdeményeznek.
Sőt, még lányok is szoktak.:/
Nem igazán értem, mert nem is viselkedek úgy, hogy azt sugároznám, hogy "tessék, a tietek vagyok", nem öltözködök kihívóan, feltűnően, SOHA nem kezdeményezek.
Szerintem kívülről teljesen átlagosan nézek ki.
Nem tudom miért lehet ez.
/L
Kedves kérdező!
Az,hogy mások vonzónak találnak,megadhatná a kezdő lökést ahhoz,hogy elfogadd Magad!:)
Talán túlontúl kritikus vagy Magaddal szemben...ha látod,hogy tetszel a többieknek,akkor tulajdonképpen miért aggódsz?:)
Mondjuk ha linkelnél magadról képet is, könnyebb lenne válaszolni.
De általában véve úgy vettem észre, hogy valamilyen oknál fogva mindig a valóban és objektíve is szép lányok nincsenek megelégedve magukkal. Ez általános jelenség, régóta tapasztalom, és fel nem fogom, miért van ez így. A tényleg csúnyácskábbak nem majréznak annyit a külsejük miatt, mint a valóban szépek.
Sok srácnak elég ha nagyok a lökhárítóid, máris vonzónak látnak.
Nincs mit csodálkozni ezen, inkább arról van szó, hogy te nem ismered a fiúkat.
A férfiak mind disznók!:D
Ezen ne rágódj. Nem magadnak kell, hogy tessél. Ha nem vagy önbizalom hiányos -amit azért gyanítok,hogy
hogy nálad necces -ettől nem lesz rosszabb életed.
Mert a közhittel ellentétben nekünk nem a barbibabák kellenek.
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!