Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek volt olyan, hogy megláttatok egy pasit, és egyből tökéletesnek tűnt a számotokra?
Tehát az összhatás egész volt, és nem érdekelt semmi hibája. Ennek ellenére semmi sem lett a dologból.
Én jelenleg ilyen helyzetben vagyok, és egyszerűen nem tudom kiverni őt a fejemből. Egy pár hónapra sikerült picit felejtenem őt, és nyitottam mások felé, de mindenkiben egyből azt néztem, hogy mi nem tetszik az illetőn. Tudom, hogy ez rossz, de mit tehetnék ellene?
Igen, és sokáig titokban leskelődtem utána. Még névtelen szerelmes levelet is írtam neki és megkértem a barátnőmet, aki általában egy busszal utazott vele, hogy adja át. Vagy egy évig naponta kerestem facebookon, de nem találtam meg.
Kicsivel később egy véletlen folytán megismerkedtünk, randira hívott, de testközelből egyáltalán nem felelt meg a fejemben róla kialakított álomképnek, szóval nem lett belőle semmi.
Igen, buliban találkoztunk, egész éjjel táncoltunk, csókolóztunk, aztán ő ment balra én jobbra, mert külföldi volt amúgy.
6 éve történt, azóta már megtaláltam a kicsi hibákkal tökéletes páromat, ami sokkal jobb, mint az a srác volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!