Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyre tettétek valakinek az önbizalmát lányok, ha igen, hogy sikerült, és miért volt önbizalomhiányos?
Nem várom el, hogy ismerkedésnél valaki szórakoztasson, meg állandóan mosolyogjon, de egy idegennel nem szeretnék lelkizni. Bőven ráér a kapcsolatban. Egy idegennek nem tárulkozom ki annyira, hogy a lelki sérelmeimről, problémáimról beszéljek, és megijedek ha egy idegen erről akar beszélni. Egyszerűen nincs az emberi kapcsolat olyan szinten, hogy ez beleférjen.
Párom se az a mindigvidám fajta. A mi kapcsolatunk barátsággal indult, nyilván néhány hónap után feljöttek dolgok amikről idegennek nem beszél (pl a mamája autista és arról az ágról mindenki örökölt ebből vmit, elmondta hogy ő mit). Nem várom el, hogy dagadjon az önbizalomtól és magabiztosságtól, de az ismerkedést ne rinyával kezdjük könyörgöm.
Nem értem, hogy mióta ilyen általános probléma, hogy “mások lelombozzák az önbizalmam”. Szerintem puszta visszautasítás miatt nem kellene folyton lelombozódni, csak mert közli, hogy nem akar komolyabbat. Azonkívül kerülni kell az olyan helyzeteket, ahol véletlenül bunkókat fogsz ki, akik megalázóan viselkednek veled. Kedves emberekkel is lehet ismerkedni, akik nem sértõen mondanak “nem”-et. Te sem sértõdsz meg pusztán ennyin, hisz nem kötelezõ bárkivel együtt lenni.
Én magamon azt tapasztalom, hogy nincs rossz hatással az önbizalmamra az, hogy valaki közli, hogy nem akar párkapcsolatot, viszont kiiktatom az ismerettségembõl a flegma, lekezelõ embereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!