Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan adjak önbizalmat egy önbizalomhiányos srácnak?
Ismerkedek egy kollégámmal, aki hát nem olyan helyes fiú, eléggé kövér az igaz, de engem ez nem érdekel, mert van benne valami belső szépség, igazi őszinteség, kedvesség, ritka az ilyen pasi.
Én valóban egy csinosabb vékonyabb lány vagyok, ezért valószínűleg nem nagyon akar tőlem semmit, pedig mindig dicsérem, próbálom erősíteni az önbizalmát, de nagyon távolságtartó velem, mondjuk lehet nem is jövök be neki, az is lehet?
Mondj neki elismerő szavakat, ha nem jóképű, és nincs kidolgozott fizikuma, akkor jó eséllyel a külseje miatt önbizalom hiányos, szóval azt kellene dicsérned.
Az én esetemben ha egy lány megdicsér bármit a külsőmön, akkor rögtön elszáll minden önbizalomhiány egy rövidebb időre :D
Fél a kudarctól.
Hívd el valahova,beszélgessetek sokat,fel fog oldódni idővel.
Hívd el valahová, mosolyogj rá sokat, esetleg később meg is ölelheted.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..
Amúgy ez is te vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!