Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félénk, önbizalomhiányos srácnak mit mondjak, amitől magabiztosabbnak érezné magát?
"Hagyd abba az önsajnáltatást, járj el társaságba, legyél vagányabb!"
Na jó nem, de itt ezen az oldalon kb. ilyen szintű életbölcsességeket tudnak mondani az ilyen srácoknak. Vagy elküldik őket a p****ba rosszabb esetben.
Milyen jól nézel ki/jól áll az a kék ing amit múltkor láttam rajtad,remélem máskor is felveszed/ biztosan sok nőnek bejössz,ha ilyen kedves és figyelmes vagy/
Sok ilyen van ám,csak párat felsoroltam...
Éreztesd vele, hogy nem nézed le emiatt, legyél kedves és megértô vele, érintsd meg gyakran, meg is ölelheted. :)
Jó látni, hogy vannak olyan nôk, akik nem nézik le az ilyen fiúkat. :)
Az a baj, hogy bármit mondasz neki, nem fogja elhinni.
Elkönyveli, kacag rajta egy jót magában és ennyi. Rosszabb esetben megállapítja, hogy hazudtál neki.
Inkább rávezetni kell valahogy, hogy ő maga jöjjön rá az értékeire. Mondjuk azt lövésem sincs hogyan.
Régen én is az voltam, tapasztalatból beszélek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!