Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon önbizalomhiányos vagyok a hajam és a pocim miatt. Hogy változtassak?
Elég sok hajam kihullott, nemrég megtaláltuk a megoldást pár orvossal, odafigyelek és szépen elkezd növögetni. Viszont most csak vállig érő és a barátom odavan a derékig érő hajért, ami dús és gyönyörű.
Ugyanez az alakkal is, az én fenekem lapos és van egy pici pocim, dolgozom rajta, ő pedig mindig mondja, hogy imád engem így, én mégis ezen görcsölök.
De főként a hajam zavar. Nekem tényleg rövid és kevés van, ő pedig mondja, hogy majd megnő nekem szép hosszúra, ne vágassam le mindig mert úgy nőies, ha hosszú. De azon felül mondja, hogy így is imád és gyönyörű vagyok.
Tudom, hogy szeret mivel egy komoly kapcsolatból lépett ki miattam, ahol a lány ez a tipikus jó alakú hosszú hajú csaj volt.
Szóval velem van a probléma. Hogy változtassak ezen? :)
Szerintem próbálj hinni magadban, dolgozni az alakodon és esetleg hajerősítő gyógyszert szedni, olyan sampont,hajpakolást használni ami erősíti a hajat és segíti a növekedésben.
De e legfontosabb szerintem az lenne, hogy hidd el magadról szép vagy, és így is jó vagy ahogyan vagy.
(esetleg hajhosszabbítást tudok még javasolni, bár az nem olcsó és sokan attól automatikusan éjjeli pillangósnak tartják a nőket :/)
A hajam vékonyszálú, nem ajánlott a pótlás, főleg mivel természetellenes és nem vagyok oda érte. Vitaminokat szedek és edzem is :)
Köszi a tanácsokat, elsőnek üzenem: Jason Statham is jó pasi:D
Onmagadat kellene elfogadnod.
Nezz bele a tukorbe es probald meg LATNI azt a gyonyoru not, akit a parod lat benned ;)
Sok gyakorlas, de idovel sikerulni fog, hajra :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!