Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatja meg egy nő, hogy önbizalomhiányos-e vagy csúnya?
Hát ha felmerül valakiben a kérdés hogy vajon önbizalomhiányos-e akkor valószínűleg az is mert akinek van az nem is gondol ilyesmire.
A szépség meg ugye relatív. Lehet valaki azt mondja csúnya míg a másiknak meg tetszene.
A szép nők nem önbizalomhiányosak. Pont azért mert szépek, sok pozitív visszajelzést és megerősítést kapnak. Ha önbizalomhiányos vagy akkor nyugodtan gondolhatsz magadra csúnya nőként.
Persze vannak elfajzott csúnya nők akik nem küzdenek önbizalomhiánnyal. Ők a legalja. Valami ilyesmikről beszélek:
Mindenki ismeri önmagát és gondolkodjon realitásokban. Már csak meg tudom állapítani,hogy csúnya vagyok-e (bár csúnya nő nincs), vagy nincs önbizalmam, esetleg időlegesen egy csalódás után, vagy azért, mert alul értékelem magam, vagy mert sokat csalódtam.
Önbizalomhiányt nem kizárólag az előnytelen külső vált ki, inkább egy zárkózott, visszafogott személyiség, aki a munkájában, magánéletében kevés sikert ér el, vagy úgy érzi,hogy kevés sikerre, eredményre képes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!