Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiányos, bátortalan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos, bátortalan, csendes 18 éves lány?

Figyelt kérdés

Levelezek egy lánnyal kicsit több, mint 2 hónapja, akire a fentiek jellemzőek.

Nem bízik szinte senkiben, magányosnak érzi magát nagyon.

Sokszor "nemtudom"-mal válaszol, mert nem meri magának sem bevallani a gondolatait, elfojtja őket.

Egyébként nagyon intelligens, sportol is nagyon komolyan, jó tanuló.

Korábban sokat bántották, sok csalódás érte.

Nem szokott semmiféle döntéseket hozni. Mindent hagy, hogy csak úgy magától történjen.

Felvetettem neki az ötletet, hogy esetleg találkozzunk majd valamikor, de nem akar/tud döntést hozni, azt sem tudja érettségi után mihez kezdjen magával.

Hogyan tudnék a legjobban a segítségére lenni?

Olyan lányok válaszát várom első sorban,

akik esetleg hasonló személyiséggel rendelkeznek vagy voltak hasonló szituációban.

F20

2017. dec. 30. 00:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
26%
Kár vele vesződni, jobb ha beletörődsz.
2017. dec. 30. 00:10
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hasonló szituációban még nem voltam ,de hasonló a személyiségem ! Fél döntést hozni ,vagy csak nem akar veled lenni? Írtad ,hogy sokat bántották és sokat csalódott ,ezért falakat állított magaköré,úgy ,mint én. Nem akar újra sebeket szerezni ,ezért nem tud döntést hozni ! Szerintem próbáld meg noszogatni ,hogy menjen el veled sétálni. Mondjuk jó lenne tudni ,mit is sportol ! Mert pl ,ha úszik ,akkor menjetek el együtt a strandra ! Idővel megfog nyílni neked !
2017. dec. 30. 00:12
 3/15 A kérdező kommentje:

Egyáltalán nem kár vele vesződni.

Tudod miért ?

Mivel nem ismered, de én valamennyire igen, és tudom nagyon értékes a személyisége.

Intelligens, okos, nagyon kedves lány, aki megérdemli hogy valaki foglalkozzon vele. Igazán jó társaság. Nagyon kevés ilyen ember létezik.

Én nem feltétlenül barátnő jelöltnek tekintem, mivel attól elég messze áll még jelenleg.

Nem is ez a kérés lényege, hanem az, hogyan tudnék a segítségére lenni.

2017. dec. 30. 00:15
 4/15 anonim ***** válasza:
14%
Pszichológus.
2017. dec. 30. 00:16
 5/15 anonim ***** válasza:
0%
Na majd a saját károdon tanulsz.
2017. dec. 30. 00:17
 6/15 anonim ***** válasza:
55%
Én a második vagyok. Ott leírtam ,hogy -hogyan is tudnál neki segíteni . Lépjen ki a komfortzónájából! Van olyan tevékenység ,amit szeret csinálni? Kisgyermekere vigyázni ,mert akkor kapásból ott van a kisgyermekgondozó szak!
2017. dec. 30. 00:18
 7/15 A kérdező kommentje:

"nem mer veled lenni"

Több mint 2 hónapja minden nap írunk egymásnak, minden reggel egymás üzeneteire ébredünk. Este sem telik el, hogy ne kívánnák legalább egymásnak jóéjszakát.

Ha én nem írok neki, megteszi ő, vagy fordítva.

Minél több írunk egymásnak, annál jobban vagyunk egymásra kíváncsiak.

Sport:

profi szinten kézilabdázik. Amit én is nagyon szeretek.

De azért játszik csak, amúgy egy nem éppen jó közösségben, mert csak itt mer igazán megnyílni.

Csak a pályán mer önmaga lenni. Be mer vállalni kockázatos dolgokat, de a valós életben retteg bármiről dönteni.

A kéziről amúgy nem szeret beszélgetni, talán ez az egyetlen tabu témánk.

2017. dec. 30. 00:20
 8/15 anonim ***** válasza:
55%
Még mindig a második vagyok. Ha nem szeret arról a sportról beszélni ,amiben profi ,akkor ez már rossz. Én is sportoltam 1 éve hagytam rá,én szerettem róla beszélni ,igaz nem képzeltem el neki nagy jövőt! Viszont ,ha a lány ügyes akkor símán mehet edzői szakra !:) És taníthatná akár a kézit! De mivel ez tabu téma ,így mit mondjunk neked ? Komfortzónából ki kell lépnie ,mondd meg neki!:)
2017. dec. 30. 00:25
 9/15 A kérdező kommentje:

Próbáltam javasolni, hogy kicsit lépjen ki a komfortzónájából.

Minden nap suli, kollégium, minden nap edzés és heti két meccs. Nagyon monoton neki.

Egyetlen barátnője van, senki több. Legkisebb gyerek a családban.

Sokat beszélgettem vele erről, de mer változtatni, hátha rossz következményei lesznek és ő jár csak rosszul.

Beletörődött, hogy egyedül fog élni és magányosan.

Habár már ennyire nem negatív, lassan haladunk előre szép lassan :)

Februárig be kéne adja a jelentkezését egyetemre,

de nem tudja mihez kezdjen magával. Nem akarja eldönteni "majd lesz valahogyan".

Szeretne tanító lenni vagy rendezvényszervező vagy marad még egy évet és szerez edzői papírt, de az nem akar lenni semmiképpen se.

Azt se tudja, hogy folytassa-e a kézizést.

2017. dec. 30. 00:34
 10/15 anonim ***** válasza:
Még mindig a második vagyok: na szóval .. Nekem volt egy ilyen barátnőm ,aki szó szerint nem tudott semmit sem csinálni magával ,mondjuk ő mindent leszart... Viszont mondd majd meg a csajszinak ,hogy semmi sem nehéz ,csak alacsonyra teszi mindenki a mércét és nem meri senki sem megugrani azt a bizonyos magasságot. Nekem is sok időbe telt és még most sem értem a végére ,de próbálgatom ! Én is tanító szerettem volna lenni ,csak mást hozott az "élet" . De neki még van ideje eldönteni mit akar,csak merjen nyitni az új dolgok felé!:)
2017. dec. 30. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!