Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartják kevésbé érdekesnek a csendes lányokat?
Itt is meg az életben is azt tapasztalom, hogy a legkeresettebbek az extrovertált, be nem áll a szája, mindig rohan valahová, társaság lelke csajok a többség kedvencei.
Ugyanez van társaságban is. Haveroknál voltunk, 4 srác 2 lány, a másik lány elképesztő pörgős, mindenkinek mászik a nyakába, bújik, dörgölőzik, folytonjár a szája arról hogy ő, ő, meg ő.
Én inkább csendesebb vagyok, a komolyabb témákat szeretem, illetve nem igazán kedvelem a közeli testi kontaktust (bújás, ölelgetés) olyan férfiakkal, aki nem a párom. Nekem is tanácsolták már, hogy legyek olyan, mint a másik csaj, de szerintem én fogyatékosnak tűnnék, nem cukinak, ha mind a 170 centimmel meg az 55 kilómmal idegen férfiak ölébe ugrálnék váratlanul....
Inkább maradj ilyen!
A k-vák meg ugye hangosak meg kelendők...-ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!