Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem képesek vonzódni a nők a csendes, visszafogott, nem a középpontban lévő férfiakhoz?
Ahogy például engem nem zavar egy nőnél ez a tulajdonság, úgy nem értem, hogy nekik ez miért kizáró ok egy férfi esetében.
Jó, lehet, hogy nem érvényes matematikailag az összes nőre, amit írtam, de a döntő többségükre igen.
Nevetséges. Akkor már inkább azért, mert a nők többsége nem ilyen, és a magukhoz hasonlókat szeretik.
Én pl. utálom a nagypofájú fazonokat, kiráz tőlük a hideg, kerülöm is őket rendesen.
Az viszont számomra sem mindegy, hogy azért csendes, mert nyámnyila és béna mindenhez, vagy azért, mert ilyen a természete. Én is introvertált vagyok, de ha kell, kinyitom a számat és nem hagyom magam.
Szóval egyáltalán nem mindegy, hogy valaki alapból csendes, de amúgy az életben talpraesett, vagy nagyszájú, de csak a szája jár, amúgy életképtelen.
Már miért is kéne vonzódjon a nők többsége az ilyen ferfiakhoz??! Azért, mert téged nőben nem zavar a csendes, visszafogott beállítottság, akkor a nőket nehogy már zavarja? Mert kb így adod elő.. Egy dolog, higy téged nem zavar, attól még sokakat igen. És nem mindegy, hogy mit takar pontosan az a csendes és visszahúzódó.. Ha leulteted egy helyre, ő képes órákig ott ücsörögni, némán mint a kuka? Nem lehet vele normálisan kommunikálni? Ha valami konfliktus van, ő fogja magát és inkább elmegy? Ha úgy adja a helyzet, nem áll ki a barátnője mellett sem, mondván ő egy ilyen visszahúzódó fiúcska, nem áll le balhézni? Mert ezek nem épp túl szimpatikus tulajdonságok.
Én speciel nem bírom az olyan pasikat, akik nagyhangúak és állandóan tolják a szöveget, nagyon előadják magukat és éheznek a figyelemre. De azt se, akik némán ülnek és úgy kell bármit is kihúzni belőlük.
En kozeppontban levo,dogos no vagyok . Es azt szeretem,hs nem vonja el rolam a pasim a figyelmet. Igy szolid,csendes,nem feltunoen jo pasival szoktam jarni/egyuttelni.
:)
Szerintem sok no van igy ezzel.
Kerdezo,fel a fejjel! Csak az ultra dogos nokre hajts!
N
Az ilyen válaszokból az derül ki számomra, hogy egy-egy fogalmon a nők mennyire mást értenek, mint a férfiak.
Mert lehet, hogy valaki csendesnek, visszahúzódónak gondolja a párját, de valójában nem is az, legfeljebb valakikhez képest. Aki TÉNYLEG ilyen (mint én), annak semmi esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!