Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem képesek vonzódni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek vonzódni a nők a csendes, visszafogott, nem a középpontban lévő férfiakhoz?

Figyelt kérdés

Ahogy például engem nem zavar egy nőnél ez a tulajdonság, úgy nem értem, hogy nekik ez miért kizáró ok egy férfi esetében.

Jó, lehet, hogy nem érvényes matematikailag az összes nőre, amit írtam, de a döntő többségükre igen.

2017. szept. 4. 16:47
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
79%
10.: kérdező, te egy kvanagy rinyagép vagy! A te problémád nem az introvertáltság, de ezt úgysem fogod megérteni.
2017. szept. 4. 18:30
 12/35 A kérdező kommentje:

A problémám mindössze annyi, hogy nem jövök be a nőknek. Hogy ez miért van, azon lehet vitatkozni, mint mindenen.

De nem vagyok hülye, nekem is van szemem, és látom, hogy a környezetemben kik sikeresek a nőknél, és ebből tudok némi következtetéseket levonni.

2017. szept. 4. 18:36
 13/35 anonim ***** válasza:
62%
12.: nem ismerünk, mi csak a tömény sirámadat látjuk
2017. szept. 4. 18:43
 14/35 A kérdező kommentje:

Épp ezért ne jelentsd ki, hogy nekem mi a problémám.

Van oka a "tömény sirámomnak". Bőven.

2017. szept. 4. 18:53
 15/35 Blackfun ***** válasza:
61%

Olvasgass és gondolkodj el, hol a hiba:

Ann Demarais, Valerie White - Első benyomás

2017. szept. 4. 19:00
 16/35 anonim ***** válasza:
28%
Miért kell napi 80 provokatív kamu baromságot kiírni?
2017. szept. 4. 19:21
 17/35 A kérdező kommentje:
Miért lenne ez "provokatív kamu baromság?"
2017. szept. 4. 19:36
 18/35 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, más nők nevében nyilatkozni nem tudok, tehát hogy más nőknek mi a problémájuk veled és a hozzád hasonlókkal, azt nem tudom. Viszont a saját álláspontomat meg tudom osztani veled, de ezt ne vedd általános érvényűnek mindenki másra, ez én vagyok és pont.

Én ambivertált vagyok. Vagyis nagyjából egyenlő mértékben vannak bennem introvertált és extrovertált tulajdonságok. Nem vagyok besorolható egyik szélsőségbe sem. Hogy épp melyik oldalra billen a mérleg egy adott közegben, helyzetben, és milyen mértékben, az a helyzettől függ. Vannak extrovertált és introvertált hobbijaim, ismerőseim, általában jól kijövök mindkét véglettel, nincsenek nagy konfliktusaim, DE legjobban a hozzám hasonló ambivertáltakkal jövök ki. Egy teljesen introvertált emberrel az a problémám, és azért nem kezdek ilyennel, mert az én extrovertált oldalammal ő nem tudna mit kezdeni, neki sok lennék, én szeretném a párommal ezen a téren is közös élményeket szerezni, de egy introvertált embernek ez nyűg lenne. Tudom, mert nem párkapcsolati szinten már próbálkoztam, nem ment. Én meg senkit nem akarok nyaggatni.

Hogy mi van az extrovertáltakkal, azt bár nem kérdezted, de ők meg nekem lennének túl sok, és ők az introvrtált oldalammal nem tudnának mit kezdeni.

Én pedig így vagyok egész, és nem akarok egyik oldalra sem billenni, mert így vagyok én, így vagyok önmagam, így érzem jól magam, hogy ott van bennem mindkettő. Szeretek tudomást sem véve senkiről és semmiről végigolvasni egy fél órás metrózást/buszozást munkába menet, de ugyanennyire képes vagyok élvezni egy mászkálós utazást idegenekkel, vagy egy rock koncertet. Több száz képet képes vagyok elkattintani egy hegyi túrán és a sokakat bosszantó Red Bull Air Racen és a Nagy Futamon is. Nekem mind egyaránt élmény és élvezetes, de egy introvertáltnak csak az egyik, egy extrovertáltnak csak a másik.

2017. szept. 4. 20:52
 19/35 anonim ***** válasza:
62%

Pozitívan ítélem meg a válaszod, bár minden nő ilyen értelmesen fogalmazná meg a dolgokat. Valahogy a "há' nincs meg a szikra"-szerű baromságok nem jöttek be, üres kifogásnak érzem az ilyesmit.

De ez a leírás korrekt, tetszik. Még úgy is, hogy én is esélytelen lennék nálad, mert én csak a hegyi túrát értékelném az Air Race-t nem.

2017. szept. 4. 21:07
 20/35 A kérdező kommentje:

Ez teljesen elfogadható. Én valószínűleg túl felszínesen látom a dolgokat.

Lehet, hogy vannak nők, akiknek tetszik a magamfajta személyiség, amint azt a kiírásomban is írtam. Csak vagy nagyon kevesen vannak, vagy én vagyok a hülye, hogy mindig olyan nők jönnek be nekem, akik a nagymenőkre buknak...

2017. szept. 4. 21:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!