Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem képesek vonzódni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem képesek vonzódni a nők a csendes, visszafogott, nem a középpontban lévő férfiakhoz?

Figyelt kérdés

Ahogy például engem nem zavar egy nőnél ez a tulajdonság, úgy nem értem, hogy nekik ez miért kizáró ok egy férfi esetében.

Jó, lehet, hogy nem érvényes matematikailag az összes nőre, amit írtam, de a döntő többségükre igen.

2017. szept. 4. 16:47
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
76%

Majd te is találsz hozzád illőt, akinek te is megfelelsz és ő is megfelel neked.

Esetleg segíthet, ha végiggondolod, mi volt a közös az eddigi kiszemeltjeidben (azon kívül, hogy kikre buktak), hogyan próbálkoztál, hol próbálkoztál. Írd össze egy papírra vagy a számítógépen, hogy párválasztásnál a másik fél tekintetében milyen tulajdonságok fontosak számodra, mik idegesítenek, mi az, ami bár alapból kevésbé szimpatikus tulajdonság, de hajlandó vagy kompromisszummal elfogadni.

Aztán magadról is írj egy listát, miket szeretsz csinálni, miket nem szeretsz csinálni, mit szeretsz magadban, mit nem szeretsz magadban, van-e, amit változtatnál magadon, gyerekként milyennek képzelted el a mostani életedet, ehhez képest milyen most, ha találkoznál a gyerekkori éneddel, mit mondana neked... stb. Határ a csillagos ég, a fantáziádra bízom.

Nekem nem kell megválaszolnod, ezek neked fontosak.

A legfontosabb, hogy ne görcsölj rá a társkeresésre, legyél nyitott a lehetőségekre, mert nem tudhatod, hol találkozol a megfelelővel. A szüleim egy keresztény újság társkereső rovatán keresztül ismerkedtek meg, nekik ez bejött 35 éve. Anyám szülei úgy jöttek össze, hogy nagyanyám biciklivel elütötte nagyapámat. Az apai nagyszüleim úgy tudom, hogy kollégákként ismerték meg egymást közös munkahelyen, nagyanyám özvegy volt és egyedül nevelte az akkor már meglévő legidősebb lányát a háborúban meghalt első férjétől, tehát apai nagyapám egy kisgyerekes anyukát vett el, aztán született még 7 közös gyerekük is. Van a családban pedagógus házaspár, akadnak elváltak, van olyan orvos rokonom, akinek a későbbi felesége kezdetben páciense volt. A lényeg, hogy nincs általános recept. :-)

2017. szept. 4. 21:56
 22/35 anonim ***** válasza:

Csak jó lenne ezt tudni, hogy ne szalassza el az ember kishitűség miatt (én mindig ezt fogom tenni, mert állandósult bennem az "engem csak utálni lehet" dolog).

2017. szept. 4. 21:58
 23/35 anonim ***** válasza:
22-es, neked ugyanazt tanácsolom, amit a kérdezőnek. A kishitűséget meg le lehet küzdeni.
2017. szept. 4. 22:18
 24/35 anonim ***** válasza:

Hát, elvileg le lehet, de hogy hogyan...

2017. szept. 4. 22:39
 25/35 anonim ***** válasza:
Eedekes en meg pont,hogy csak a csendes,visszahuzodo,nemnkozeppontban levo pasikhoz vonzodom... Es a nagyszaju,menö,izomagypasik meg taszitanak
2017. szept. 4. 23:24
 26/35 A kérdező kommentje:

Úgy látszik, ezek a nők valahol elszigetelve élnek egy titkos zárt bázison...

2017. szept. 5. 09:40
 27/35 anonim ***** válasza:

Nem, ők ott vannak mindenhol, akik nem látják őket, azok élnek valami nagyon külön világban...

2017. szept. 5. 10:06
 28/35 anonim ***** válasza:
84%

Oké, visszahúzódó és "nemközéppontbanlévő" vagy. De ezeken kívül is lehet egy csomó olyan tulajdonságod, ami taszítja vagy nem vonzza a nőket. Sőt, lehetnek olyan tulajdonságaid, amiket te máshogy értékelsz, mint mások.

Általánosságban nem az számít, hogy milyen vagy, hanem hogy milyennek látnak téged mások. Remélem, ez nyilvánvaló. Gondolkodtál azon, hogy milyennek látnak téged a nők?

2017. szept. 5. 10:16
 29/35 anonim ***** válasza:
Nem mindegy, hogy mennyire csendes, vagy hogy mi miatt. A párom sem egy óriási dumagép, nem a társaság középpontja, de attól még nem kukul, mint a sült hal, lehet vele értelmesen beszélgetni, van humora, meg mer embereket szólítani és nem harapófogóval kell belőle hihúzni semmit. De a szélsőséges esetek nőkből sem vonzóak a férfiak számára, max. azért "hát lyuk, és most épp kanos vagyok" szinten, nem pedig kapcsolat szempontjából.
2017. szept. 5. 12:27
 30/35 anonim ***** válasza:
100%

Azért vicces, hogy a kérdező levélben megkérdezte tőlem, hogy akkor szerintem ő hogy tudna ismerkedni, normálisan válaszoltam rá, de arra már egy nyamvad köszi nem jött :D

Szerintem a kérdező is az a fajta jófiú, mint itt sok magányos férfi, hogy addig jófiú, meg addig kedves, amíg az érdeke azt követeli.

2017. szept. 5. 12:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!