Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Önbizalomhiányos, bátortalan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Önbizalomhiányos, bátortalan, csendes 18 éves lány?

Figyelt kérdés

Levelezek egy lánnyal kicsit több, mint 2 hónapja, akire a fentiek jellemzőek.

Nem bízik szinte senkiben, magányosnak érzi magát nagyon.

Sokszor "nemtudom"-mal válaszol, mert nem meri magának sem bevallani a gondolatait, elfojtja őket.

Egyébként nagyon intelligens, sportol is nagyon komolyan, jó tanuló.

Korábban sokat bántották, sok csalódás érte.

Nem szokott semmiféle döntéseket hozni. Mindent hagy, hogy csak úgy magától történjen.

Felvetettem neki az ötletet, hogy esetleg találkozzunk majd valamikor, de nem akar/tud döntést hozni, azt sem tudja érettségi után mihez kezdjen magával.

Hogyan tudnék a legjobban a segítségére lenni?

Olyan lányok válaszát várom első sorban,

akik esetleg hasonló személyiséggel rendelkeznek vagy voltak hasonló szituációban.

F20

2017. dec. 30. 00:06
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Mindenképpen azon vagyok, hogy legyen egy kis (ön)bizalma, és végre megtapasztalhassa azt is, hogy nem minden új dolog rossz, sőt épp ellenkezőleg. Ettől neki csak jobb lehet.

Írtam neki meglepetés képeslapot karácsonyra, bátorítom.

Csak a régi tapasztalatait nehéz legyőznünk, ami csupa rossz dolog. A bátortalansága ebből ered.

2017. dec. 30. 00:50
 12/15 anonim ***** válasza:
55%
Azt kifelejtettem ,hogy azzal semmi baj sincs ,ha a legkisebb a családban ,mivel általában a legkisebbre fektetik a hangsúlyt ,nagyon törődnek vele. Akkor lenne gáz ,ha a középső lenne .. De mivel egyhangúak a napja ,feldobhatnád egy közös sétával,elvinni kajálni vagy játékterembe elmenni .
2017. dec. 30. 00:51
 13/15 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam, hogy bármit csinálhatnánk, már az új lenne neki és biztos vagyok benne, hogy tetszene neki.

Ha megeszünk egy sütit, csak nem lesz rossz vége, ha nem fullad meg valamelyikünk, nem ?

4 éve már koliban lakik (most érettségizik), heti egy napot tölt otthon.

Szóval egyáltalán nem jut rá elég figyelem szerintem.

Nincs is aki törődne vele.

Sokat írogatta, hogy arra vágyik, hogy szeresse valaki, foglalkozzanak vele.

Most, hogy lenne rá jelentkező, pedig fél elfogadni a másik közeledését.

2017. dec. 30. 00:57
 14/15 anonim ***** válasza:
Második vagyok .... Koleszos ez egy kisebb fajta önállósodásnak az egyik célja. De ,mint írtad inkább jobban szereti ,ha mások döntenek helyette ! Pedig lassan abba a korba lép ,ahol már neki kell döntenie a saját sorsáról ,ezt ne feledje ! Most csak annyit tudok mondani ,hogy légy türelmes ,amint lehetőséged adódik hívd el valahova!:)
2017. dec. 30. 01:01
 15/15 anonim ***** válasza:

Nos én nem ilyen vagyok , de a legjobb barátnőm ilyen , pontosabban ilyen volt.

Szerintem nagyon sokan vannak úgy hogy legbelül nem feltétlen ilyenek , vagy nem teljesen csak nem mernek kinyílni.

A barátnőm tényleg tök ugyanilyen volt. Járt pszichológushoz is , de igazából a barátságok , a társaság az emberek oldották fel.

Szóval szerintem nagyon fontos hogy beszélgessetek sokat ,hogy tudjon benned bízni és amikor már elég szoros a kapcsolatotok ,légy ott hogy bíztasd és bátorítsd. Hogy kapjon tőled egy kis megerősítést amikor szüksége van rá.

2017. dec. 30. 11:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!