Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt, szelíd, de tud vad és vicces is lenni, sajátos stílusa van, nem divatfüggõ, titokzatos, nem baj, ha néha csöndes.
Külsõre a természetesség nem rossz.
Külsőre: 157-163 cm., szőke haj, kék szem, enyhén kiálló szemfogak, B kosaras mellméret, 36-37-es lábak, 50-55 kiló, vékony testalkat (nem feltétlen kell sportosnak vagy kigyúrtnak lennie).
Belsőre: toleráns, kedves, mosolygós, határozott, őszinte, nem hisztis, enyhén lehet kocka.
Szexualitás: perverz, szókimondó, kísérletező.
külsőre-sportos testű,barna hajú,barna szemű.
belső-átlagos szomszéd lány természet.kiegyensúlyozott.
Eva Green, Emily Browning
Mindent elmondtam.
Belső: Legyen korrekt és őszinte. Ha valami baja van, akkor ne kerülgesse a dolgot, hanem közölje. Legyen fejlett az önismerete, legyen tisztában a tulajdonságaival. A dolgokhoz értelmesen és logikusan álljon hozzá, ne megérzések alapján cselekedjen és ne hisztizzen. Legyen intelligens és érdeklődő, tudjon olyan dolgot mondani, amitől leesik az állam. Szeresse a művészeteket, állatokat, sétát, természetet. Támogasson érzelmileg és értelmileg, motiváljon. Legyen meg a külön kis világa, ne csak és kizárólag tőlem függjön minden pillanata. Mutassa ki, hogy szeret, ölelkezzen sokat és adjon sok puszit, csókot. Legyen jó a humora, legyen a viselkedésében gyerekesség, de tudjon komoly is lenni.
Külső: Az összhatás nyűgözzön le. Bejönnek az alacsony, teltebb lányok és a vékony, magasak is.
25
Ha irantam érdeklődik, akkor egy órával később már ne massal smároljon.
Ne fogyatékosként kezeljen és hozzon mások előtt kínos helyzetbe, kikapva a kezemből az eszközt, mintegy hülye gyereknek.
Ne mindig én keressem, hanem legyen kölcsönös.
Külsőre barna szem, hosszú és sötét haj, magas, nőiesen teltebb alkat.
Nevessen és mosolyogjon sokat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!