Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminista nők! Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminista nők! Miért nem költöztök el egy liberális országba?

Figyelt kérdés
A magyar pasik nem tudnak mit kezdeni a feminista nőkkel mert konzervatív ország ez. A feminista nők pedig zaklatásnak veszik ha egy férfi bókol nekik. Szerintem a feminizmisnak nincs helye ebben az országban.
2018. febr. 20. 10:49
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
100%

Te sztem el vagy tévedve azzal kapcsolatban, mit jelent a feminizmus. Én feministának tartom magam, de nem vagyok ez a radikál-turbó kategória, és vannak konzervatív értékek is, amikben hiszek. Ha egy férfi udvariasan bókol, azt nem tartom zaklatásnak. Akkor tartom zaklatásnak, ha lekoptatás után tovább csinálja meg taperol (igazság szerint a bunkó, szia cica jó a csöcsöd leszopnál? kategóriásak is zavarnak, de nekem az még nem zaklatás kategória). Ha zaklatással vádolnak, akkor gondolkozz el azon, kellő udvariassággal tetted-e... ha igen, a nő volt hülye, azt' kész.

Azt meg, hogy egy ország konzervatív, liberális-e, vagy a kettő között van, nem te mondod meg, hanem ALAKUL. És van esély arra, hogy konzervatívból továbblendüljön az ország, ha van elég ember benne, akinek az eddigi irányzatok nem voltak jók.

2018. febr. 21. 10:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!