Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Ti járnátok feminista nővel?
Én feministának tartom magam ami azt jelenti, hogy ha felmerül ez a téma, akkor kiállok a véleményemért és megvédem a nőket. A hímsovinizmus minden formáját elítélem, mèg a nőket viccesen degradáló szóvicceket is pl. szőkenős poénok. Nem engedem meg kapcsolatban az ilyet.
Olvasok is a témában, ilyem témájú fòrumokon is szoktam kommentelni.
Ezen kívül még annyi van, hogy elutasìtom az udvariassági formákat pl. ajtònyitás, előreengedés, kabát ráadás stb. Szerintem ezen a nők alsòbbrendűségét szimbolizálják. Nem hagyom hogy a férfi bármit fizessen helyettem.
Ja ès kikötès, hogy házasságkor nem veszem fel a fèrfi nevét csak akkor ha ő is felveszi az enyémet, a gyerek pedig mindkettőnkèt megkapja.
Ez a mértékű feminizmus zavarna titeket?
23/n
Dehogy zavar, csak ne gyere ide siránkozni, hogy miért nem kellesz egyetlen férfinek sem.
"a gyerek pedig mindkettőnkèt megkapja"
Kis Zoltán + Nagy Mária gyermeke --> Kis-Nagy Istvánka.
Két ilyen zsenipár unokája pedig --> Kis-Nagy-Nagy-Kis Józsika lesz. Szerencsétlen gyerekek 20-30 év múlva :(
Ha nem esel át a ló túlsó oldalára (kettős mérce, nőknek TÖBB jog), akkor nem.
Sőt ez lenne a normális, mert sok magát feministának valló nő, aki nagy harcos is, felháborodik ha nem nyitják ki előtte az ajtót, nem segítik fel rá a kabátját, és nem kezelik nőként, kikéri magának hogy ő kezdeményezzen párkereséskor, hiszen az "a férfi dolga". Szóval nekik csak a jogok fontosak, a de a kötelesség, előjogok elvesztése, az már nem kell...
Párkereséskor is hajlandó vagy kezdeményezni?
beismerem igen engem zavar, nem érezném a nőiességed
udvariasság nuku, még sértésnek is vennéd, ha megpróbálnék udvarias lenni :S
24F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!