Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan férfi a világon aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi a világon aki elbír viselni egy feminista nőt?

Figyelt kérdés
Egy feministának lehet egyáltalán normális kapcsolata? Lányként kérdezem mert nekem már elegem van ezekbõl a "Free the nipples" meg hasonló baromságokból amikkel az úgy nevezett feministák harcolnak a nõk elnyomása Ellen. Holott már lassan a férfiak lesznek az elnyomott nem.

2016. márc. 6. 15:43
1 2
 1/19 Sunshinedoll ***** válasza:
74%
Van. Az összes normális férfi :D A feminizmusnak komolyabb lényegi kérdései vannak, mint a free the nipple, szerintem eddig rossz csatornát néztél :D
2016. márc. 6. 15:46
 2/19 anonim ***** válasza:
13%

Miben jelentkezik ez a hétköznapokban? Pl. a nő akar férfi is lenni a kapcsolatban?

Lehet, hogy még nem volt olyan kapcsolatban, ahol ő nő lehetett volna, a férfi meg férfi....

2016. márc. 6. 15:47
 3/19 anonim ***** válasza:
55%
Akikrol te beszelsz, azok feminacik. Es nem, legszivesebben likvidalnam oket
2016. márc. 6. 15:49
 4/19 anonim ***** válasza:
84%
Pontosan, minden normális férfi és egy normális férfi maga is az. A feminizmusnak nem ez a lényege, hogy free the nipples.
2016. márc. 6. 15:50
 5/19 anonim ***** válasza:
58%
A feministák a közhiedelemmel ellentétben párkapcsolatban nagyon tudnak szeretni, talán túlságosan is, ha éppenséggel valami férfiasabb kandúrt pecáznak ki a zavarosból, viszont általában valami szófogadó, szolgalelkű papucsot gyűjtenek be maguk mellé, aki fölött a sodrófájukkal, fejkendőben-otthonkában anyáskodhatnak.
2016. márc. 6. 15:51
 6/19 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele mi a feminizmus lényege De nem azt látom,hogy azt a célt próbálnák elérni. Max 40%-ban a maradék 60-ban meg csinálják ezeket a hülyeségeket...
2016. márc. 6. 15:56
 7/19 anonim ***** válasza:
91%
Figyelj, az ilyen free the nipples nőknek biztos nehéz párkapcsolatot keresni, de azért azt lássuk be, hogy csak az emberiség elég kis százaléka vesz részt ilyen szinten a dolgokban. Nekem a hétköznapi feminizmus nem ebben merül ki, hanem abban, hogy nem vagyok hajlandó a nők múlbéli hibáiba beleesni és követni a sztereotípiákat. Pl: nem fogom kiszolgálni a barátom, főzni mosni, takarítani rá egész nap, me' az asszonynak az a dóga, fontos a munkám, a keresetem, nem az az életcélom, hogy otthon üljek 5 gyerekkel, meg ilyenek. Na most ezekbe nem hiszem, hogy a férfiak belehalnak...
2016. márc. 6. 16:02
 8/19 anonim ***** válasza:
22%
Kapafogú, Burger King-es, agresszív, feminista koca kiakad: https://www.youtube.com/watch?v=g67z_xBe07Q :D A feministákról nekem mindig ez a mamuttestű szörnyezet jut eszembe.
2016. márc. 6. 16:03
 9/19 anonim ***** válasza:
91%
Feminista vagy sem az adott nőnek is van egy személyisége.Ezt a személyiséget próbálom megismerni,ha kellemes és érdekes akkor bármi lehet.Ha idegesítő és bosszantó akkor elutasítom,de ez nem azért lesz így mert feminista.
2016. márc. 6. 16:04
 10/19 anonim ***** válasza:
92%

Lényegében a legtöbb eszme, mozgalom értelmes és megbecsülendő célokat tűz ki maga elé, mégis az eszme követőinek nagy rész egy eltorzult, kifordult ideák és hitvallás alapján cselekszik, aminek köze sincs az alap célkitűzésekhez, eszméhez.

A mainstream médiában is nagyrészt az ilyen eseteket lehet látni, a feminizmusnál is, sajnos.

Feministának tartom magam, úgy, hogy férfi vagyok. Szükség van arra, hogy a nők egyenjogúságáért küzdjünk. Nem, nem a női kvótára a parlamentben meg az egyéb hasonló szintű elborult dologra gondolok, hanem, hogy Közel-keleten vagy Indiában, Afrikában egy nő nem sokkal ér többet mint egy tulajdon, nem dönthet saját élete, sorsa felől. Ezt a témát sajnos sose látom a médiában, pedig, szerintem, ezt kellene megoldani a feminizmusnak.

A kérdésre pedig válaszolva, ha tényleg korrekt gondolatai vannak a feminizmussal kapcsolatban, akkor igen.

2016. márc. 6. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!