Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van olyan férfi a világon aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan férfi a világon aki elbír viselni egy feminista nőt?

Figyelt kérdés
Egy feministának lehet egyáltalán normális kapcsolata? Lányként kérdezem mert nekem már elegem van ezekbõl a "Free the nipples" meg hasonló baromságokból amikkel az úgy nevezett feministák harcolnak a nõk elnyomása Ellen. Holott már lassan a férfiak lesznek az elnyomott nem.

2016. márc. 6. 15:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
62%

A feminizmus a nemek közti egyenlőségről szól, egy igazi feminista ugyanúgy kiáll a neme miatt elnyomott férfiak mellett is mint nők mellett. Ezek a nyugati liberális típusú feministák nem feministák hiába hazudják magukról azt. Segédkeznek milliós himsoviniszta muszlim tömegeket Európába hozni, eltussolják a nők ellen elkövetett nemi erőszakokat stb, ezek a "feministák" valójában a női nem ellenségei.

Egyébként én is feminista vagyok, határozott és kemény típus, eddig két pasim volt mindkettőért tűzbe mentem volna, szóval tudunk szeretni is.

2016. márc. 6. 16:09
 12/19 anonim ***** válasza:
78%
Rengetegen vannak, a normális feminista nőkről van szó persze. Mindenhol vannak végletek és az mindenhol rossz. Igazából ennyi az egész
2016. márc. 6. 16:21
 13/19 anonim ***** válasza:
62%
Minden eszmerendszernek vannak szélsőségesei, de attól még maga az eszme nem lesz rossz, és nem minden követője szélsőséges, így van ez a feminizmussal és mással is. Mindenkinek van lehetősége a hozzá illő társat megtalálni, egy feministának is.
2016. márc. 6. 16:44
 14/19 anonim ***** válasza:
78%

Az a baj, hogy mostanában a feminizmus fogalma teljesen negatív lett, és rengetegen rosszul értelmezik. Én is feministának tartom magam és ez azt jelenti, hogy megküzdök azért, hogy egyedül is képes legyek boldogulni a világban, vannak céljaim, véleményem és elvárom, hogy az előnyökkel és velejáró felelősséggel és hátrányokat beleértve egyenjogúan bánjanak velem. Ez a feminizmus és ettől még nem leszek egy habzó szájú állat, kedves vagyok, mosolygós, szeretek főzni, de emellett elvárom, hogy ha valaki mellettem van, az is egyenlően vegye ki a részét a közös munkából, mivel én is ugyanúgy dolgozom, semmivel sem nyújtok kevesebbet, mint egy férfi.

Azok akik meztelenül felvonulnak és lóbálják a cicijüket, nem feministák, hanem feltűnési viszketeg buta libák, akik csak az egyenjogúsággal való előnyöket várják el.

A férfiak pedig nem lesznek elnyomott nem, nincs olyan, hogy elnyomott nem, az lesz elnyomva, aki hagyja magát.

Majdnem egy éve vagyok boldog kapcsolatban a barátommal, tudja, hogy feminista vagyok, néha szoktunk ezzel viccelődni, de semmi probléma nincs az égvilágon emiatt. Nekem meg azokból a nőkből van elegem, akik képtelenek megállni a saját lábukon, sőt, nem is akarnak, hanem játsszák a szerencsétlent és az egész életüket úgy élik le, hogy valakire támaszkodniuk kell. Na az ilyenek ne lepődjenek meg, ha nem kezelik őket egyenjogúan, hanem cselédek lesznek otthon.

21/L

2016. márc. 6. 16:44
 15/19 anonim ***** válasza:
30%
Itt az egyik legnagyobb femináci Sunshinedoll, és állítólag neki is volt már pasija, szóval elvileg létezik ilyen.
2016. márc. 6. 17:11
 16/19 anonim ***** válasza:
71%

Feministaként nincs gondom egyáltalán, ha pasit keresek, persze ha valami konzervatív őskövület kerül az utamba, mindketten igyekszünk rövidre zárni az ismerkedést..;)

Jó körökben mozgok, ahol a legtöbb férfinek igénye van kilépni a "nő legyen nő (odaadó, gyengéd), a férfi meg férfi (kemény)" szerepekből.

Bár hozzáteszem, nem Magyarországon élek.

2016. márc. 6. 17:25
 17/19 anonim ***** válasza:
36%

A szélsőséges feminácikról nem tudom elképzelni, hogy igényelnék a párkapcsolatot egy férfival. Az ideológiájuk pont arról, milyen szutyok szemét férgek a férfiak.

A klasszikus feministáknak simán lehet normális párkapcsolatuk, ők a tényleges egyenlőségért küzdöttek sok évtizeddel ezelőtt, ami lezajlott, viszont manapság átcsapott a női felsőbbrendűség terjesztésébe a feminizmus.

2016. márc. 7. 00:41
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, mit értünk feminizmus alatt. Amit inkább Amerikában látok, az tényleg túlzás és nem normális. Én nem tartom magam kimondottan feministának, de elvárom, hogy az én diplomám is érjen annyi fizetést és megbecsülést mint egy férfié, illetve, sose volt olyan párom, akit otthon ki kellett szolgálnom és csak rám hagyta volna a háztartást. Ha ez már annak számít, akkor igen, feminista vagyok, de a vőlegényem egész jól viseli :D
2016. márc. 7. 18:25
 19/19 anonim ***** válasza:
92%

Ennyi erővel hogy képes elviselni egy nő egy focirajongó férfit? Azok trágáran beszélnek, hangosak, büdösek, és folyton verekszenek egymással.

Had ne kelljen elmagyarázni a különbséget normális és radikális között...

(Biztos ami biztos: nincs semmi baj a focirajongókkal, bárkit hozhattam volna példának...)

2016. márc. 8. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!