Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan férfi a világon aki elbír viselni egy feminista nőt?
A feminizmus a nemek közti egyenlőségről szól, egy igazi feminista ugyanúgy kiáll a neme miatt elnyomott férfiak mellett is mint nők mellett. Ezek a nyugati liberális típusú feministák nem feministák hiába hazudják magukról azt. Segédkeznek milliós himsoviniszta muszlim tömegeket Európába hozni, eltussolják a nők ellen elkövetett nemi erőszakokat stb, ezek a "feministák" valójában a női nem ellenségei.
Egyébként én is feminista vagyok, határozott és kemény típus, eddig két pasim volt mindkettőért tűzbe mentem volna, szóval tudunk szeretni is.
Az a baj, hogy mostanában a feminizmus fogalma teljesen negatív lett, és rengetegen rosszul értelmezik. Én is feministának tartom magam és ez azt jelenti, hogy megküzdök azért, hogy egyedül is képes legyek boldogulni a világban, vannak céljaim, véleményem és elvárom, hogy az előnyökkel és velejáró felelősséggel és hátrányokat beleértve egyenjogúan bánjanak velem. Ez a feminizmus és ettől még nem leszek egy habzó szájú állat, kedves vagyok, mosolygós, szeretek főzni, de emellett elvárom, hogy ha valaki mellettem van, az is egyenlően vegye ki a részét a közös munkából, mivel én is ugyanúgy dolgozom, semmivel sem nyújtok kevesebbet, mint egy férfi.
Azok akik meztelenül felvonulnak és lóbálják a cicijüket, nem feministák, hanem feltűnési viszketeg buta libák, akik csak az egyenjogúsággal való előnyöket várják el.
A férfiak pedig nem lesznek elnyomott nem, nincs olyan, hogy elnyomott nem, az lesz elnyomva, aki hagyja magát.
Majdnem egy éve vagyok boldog kapcsolatban a barátommal, tudja, hogy feminista vagyok, néha szoktunk ezzel viccelődni, de semmi probléma nincs az égvilágon emiatt. Nekem meg azokból a nőkből van elegem, akik képtelenek megállni a saját lábukon, sőt, nem is akarnak, hanem játsszák a szerencsétlent és az egész életüket úgy élik le, hogy valakire támaszkodniuk kell. Na az ilyenek ne lepődjenek meg, ha nem kezelik őket egyenjogúan, hanem cselédek lesznek otthon.
21/L
Feministaként nincs gondom egyáltalán, ha pasit keresek, persze ha valami konzervatív őskövület kerül az utamba, mindketten igyekszünk rövidre zárni az ismerkedést..;)
Jó körökben mozgok, ahol a legtöbb férfinek igénye van kilépni a "nő legyen nő (odaadó, gyengéd), a férfi meg férfi (kemény)" szerepekből.
Bár hozzáteszem, nem Magyarországon élek.
A szélsőséges feminácikról nem tudom elképzelni, hogy igényelnék a párkapcsolatot egy férfival. Az ideológiájuk pont arról, milyen szutyok szemét férgek a férfiak.
A klasszikus feministáknak simán lehet normális párkapcsolatuk, ők a tényleges egyenlőségért küzdöttek sok évtizeddel ezelőtt, ami lezajlott, viszont manapság átcsapott a női felsőbbrendűség terjesztésébe a feminizmus.
Ennyi erővel hogy képes elviselni egy nő egy focirajongó férfit? Azok trágáran beszélnek, hangosak, büdösek, és folyton verekszenek egymással.
Had ne kelljen elmagyarázni a különbséget normális és radikális között...
(Biztos ami biztos: nincs semmi baj a focirajongókkal, bárkit hozhattam volna példának...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!