Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feminista vagyok attól, hogy sok hímnemű lénynél többre tartom magam?
Megkaptam már ezt, meg hozzácsapták azt is, hogy ha nem tisztelem jobban a férfiakat, akkor egyedül maradok...etc.
Nem tudok mit kezdeni ezzel, nem tudok különbséget tenni a nemek között, csak a cselekedeteket nézem, de sokan fennakadnak azon, hogy mégis hogy merem egy FÉRFINÁL többre tartani magam. Jogos lenne?
Mondtam, hogy nem teszek különbséget a nemek között, ebből pedig következik az is, hogy nem azért tartom magam többre, mert nő vagyok.
Az pedig miért lenne sznobizmus vagy egoizmus, hogy többre tartom magam? Közel sem mindenkinél, és egyáltalán nem hiszem azt sem, hogy hibátlan vagyok.
Ha az összes férfinál többre tartod magad, akkor az vagy.
Viszont léteznek b.arom lelkű, alkoholista, bunkó fickók akiknél nyugodtan többre tarthatod magad, mégha esetleg kevésbé normálisabb nő vagy:)
Ha minden férfit lenézel, és jobbnak tartod magad náluk csak azért, mert nő vagy, akkor soviniszta vagy, viszont ha nem érzed magad kevesebbnek egy férfinál; nem akarod alárendelni magad a férfiak akaratának (mondván, hogy ők a nemüknél fogva bölcsebbek, és alkalmasabbak a döntéshozatalra), továbbá, ha nem csupán egy két lábon járó konyhai eszközként/humán inkubátorként gondolsz magadra, akkor feminista vagy...
Már a kérdésed sokat elárul: "Nő létemre jobbnak merem tartani magam egy férfinál, mi a gond velem?"
Nyilván vannak olyanok, akiknél jobb vagy, mindegy, hogy férfiről van szó, vagy nőről, és aki ilyeneken fennakad, attól szerintem ne nagyon kérdezd meg a véleményét...
Hímnemű lény...
Már amiket írtál, azok alapján legfeljebb csak egy éti csigánál tarthatod többre magad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!