Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek feminista férfiak?
Feminista is akad, de a nem nőgyűlölő viszonylag gyakori.
24/F
Először tisztázzuk, mit is értünk feminista alatt...
Én támogatom a nemi egyenlőséget sok esetben, de a biológiát nem lehet megkerülni! A nő az nő, a férfi meg férfi.
Léteznek illetve korábban is léteztek feminista nézeteket támogató férfiak. És szerintem többsége a férfiaknak kifejezetten szereti a nőket, nem hogy egyáltalán nem gyűlölnék a nőket. Na nekik a hangjukat nem nagyon hallod, mert szépen elvannak, mint a befőtt a párjukkal, családjukkal.
Itt sem mindenki az, vannak rendes srácok is.
Én nem gyűlölöm a nőket, egyenlőségpárti vagyok, de feminista nem abban az értelemben, amit manapság jelent: többletjogok, pozitív diszkrimináció stb.
Te viszont férfigyűlölő lehetsz, ha egyáltalán ilyen kérdés (létezik-e nem nőgyűlölő férfi) felmerül benned.
Feminista férfiak? Számuk nagyjából a hímsoviniszta nők környékére tehető... :D
Nem nőgyülőlő sok van, szerintem a többség ide sorolható.
Jah.Egy részük a Pride-on vonul a másik meg papucs....
Viccet félre téve biztos hogy van.Akárcsak olyan aki nem hímsoviniszta.
Én egyik se vagyok.Én vagyok az úr a háznál,de az asszony nélkül nem döntök mivel együtt élünk és egy a jövőnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!