Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb lenne egy csak nőkből álló világ?
Egy feminista azt fejtegeti ebben a videóban, hogy meg kell ölni a fiú csecsemőket, sőt az összes férfit, és az emberi társadalomnak csak nőkből kellene állni. (Mert a nők békések, nem lennének háborúk stb.)
"killallman" a neve ennek a hashtagnek.
https://www.youtube.com/watch?v=wAIMjMdEPzU
Egy olyan világ lenne jó, ahol csak nők élnek, meg én, mint egyetlen férfi.
(Najó, nem bánom, lehet több férfi is, de rajtam kívül csak csőbuzogányok)
Újabb demagóg kérdés. Én feminista vagyok, jó lenne, ha az elborult, szélsőséges nézeteket nem vennénk egy kalap alá a "normális" feminizmussal. Természetesen nem lenne jobb egy csak nőkből álló világ. Viszont sokkal jobb lenne egy uszítók és önsajnáltatók nélküli világ :)
22/N
Ne vegyétek komolyan a videót. Amúgy ez gyűlöletbeszéd, illetve bűncselekményre való felbujtás, mindkettő bűncselekmény.
22/l
Békésebbek? A férfi jelenlétében azok, de ha összezársz 10 nőt akkor zicher, hogy konfliktus lesz.
Ez valami eltorzult feminista-alág propaganda? Rémes, hová züllesztették azt az idológiát, ami úgy indult, hogy egyenlő bért és szavazójogot a nőknek.
Nem, de sokat vagyok olyan helyen ahol több a nő, mint a férfi. Középiskolai osztályban 4-en voltunk srácok, 18 lány. Béke volt? Naaaaahhaaagyon nem. Ketten végigutákozták egymást, a többieknél kisebb csörték voltak, pár barátságot leszámítva.
Első munkahelyemen szintúgy.
Természetesen nem, ez úgy fhaaszság, ahogy van (a videót most nem tudom megnézni, csak az alap felvetésre reagálok). Érdekes, hogy a feminizmus "dolga" az, hogy küzdjön a nemi sztereotípiák, skatulyák, stb., és a nők ebből adodó hátrányai ellen, az egyenlőségért, ezzel szemben ez a nő pont a női (ill. nőkkel szembeni) sztereotípiákat hangsúlyozza. Persze a feminizmusnak is vannak ágazatai - ez pl pont egy "levágandó", torz ág -, ha nagyon belemásznék, biztos találnék valami értelmet, de ez így elsőre szemet szúrt.
Az már csak zárójel, hogy a világ elmaradottabb részein (a fejekben gyakran itthon is) még ma is értékesebbnek számít a fiúgyermek, mint a lány - ami ellen a feminizmus szintén fellép.
Úgy tudom, pl. Kínában (is) ma is abortálják a lány magzatokat, vagy akár megölik a lány csecsemőket... aki szerint ez megállítható azáltal, hogy ugyanazt tesszük, mint ami ellen küzdünk, az nem normális.
Ez is mutatja, hogy ami radikális (itt a feminizmus), azzal bajok vannak. A világ nem fekete és fehér, a férfiak nem gonosz, tudatosan/szándékosan elnyomó r.ohadékok, a nők meg nem szeplőtlen, ártatlan, tündérvirágszál-áldozatok.
Üdv: egy magát valódi FEMINISTÁNAK tartó nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!