Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jobb lenne egy csak nőkből álló világ?
Egy feminista azt fejtegeti ebben a videóban, hogy meg kell ölni a fiú csecsemőket, sőt az összes férfit, és az emberi társadalomnak csak nőkből kellene állni. (Mert a nők békések, nem lennének háborúk stb.)
"killallman" a neve ennek a hashtagnek.
https://www.youtube.com/watch?v=wAIMjMdEPzU
Úristen, azt hittem, valami komolyabb, magát feministának valló férfigyűlölő szervezet propagandájáról van szó, közben meg egy nyomorult sz...ros youtube-videó... ne már! Ezt is csak a Red Pillesek tudják komolyan venni, és hatalmas jelentőséget tulajdonítva neki reflektálni rá...
10-es voltam.
Rövid távon kiírtanák egymást a nők abban a világban.
Rácsodálkozom néha, hogy emberek annyi ésszel hogy lehetnek még szabadlábon.
Nem rohadt unalmas folyton ilyen extrémen elvont eseteket kiragadni? Most akkor kezdjenek el a nők is linkelgetni subredditeket, ahol a red pilles pasik hadai tárgyalnak arról, hogy a nemi erőszakot legálissá kéne tenni (mellesleg nem rég derült ki, hogy ennek az egyik támogatója egy amerikai politikus Bonnie Bacarisse is, szóval nem csak ilyen senkiháziak vallják ezt a nézetet, hanem olyanok is, akiknek hatalom van a kezükben) vagy hogy épp linkelgessük az épp aktuális antifeminista írásokat, ahol mind a 1000 komment egyhangúan azt írja, hogy a világ azért sz@r, mert a nők nem kotródnak vissza a helyükre?
Ne csináljuk már....
Majd ha annak a videónak nem csak 140000 megtekintése lesz, aminek a fele dislike, hanem mondjuk 1400000, és mindenki egyöntetűen helyesli, akkor jogos lesz a felháborodás, addig viszont ez értelmesebb olvasmány: [link]
Én is jóval komolyabbnak hittem ezt a videót, mielőtt megnyitottam volna. Ilyet bárki csinálhat bármikor, főleg, ha a polgárpukkasztás (vagy az egyszerű nézettségnövelés) a célja. Figyelmen kívül kell hagyni, és kész. Ironikus, hogy pont az hangsúlyozza a női természet békésségét, aki nő létére vak öldökléssel akar megoldani társadalmi problémákat.:D
Egyébként hogy válaszoljak a főkérdésre is, én abban hiszek, hogy a nemünktől teljesen független az, hogy mi magunk jobb vagy rosszabb hellyé tesszük-e a világot. Más alapján ítélem meg az embereket, mondjuk aszerint, hogy milyen értékeket képviselnek. Szeretem a férfiakat, nem akarom megöletni egyiküket sem.:D
#19!
Viszont azt is tudjuk hogy anno a koncentrációs táborokban a női fegyőrök jóval kegyetlenebbek voltak, mint a férfi fegyőrök...
Semmi különbség nincs ebből a szempontból a két nem között... Csak a passzív agresszió kevésbé látványos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!