Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Feminista nők! Miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feminista nők! Miért nem költöztök el egy liberális országba?

Figyelt kérdés
A magyar pasik nem tudnak mit kezdeni a feminista nőkkel mert konzervatív ország ez. A feminista nők pedig zaklatásnak veszik ha egy férfi bókol nekik. Szerintem a feminizmisnak nincs helye ebben az országban.
2018. febr. 20. 10:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
72%
Jó is lenne ha anyagilag úgy állnék, hogy csak fogom magam és költözök, de sajnos pályakezdőként még semmi spórolt pénzem. Nem veszem zaklatásnak ha egy pasi bókol, azt tartom ennek amikor utcán utánam szólnak meg szórakozóhelyen taperolnak. Konzervatív érték figyelmen kívül hagyni más privátszféráját? Sajnos szerintem meg nagyon is kéne ide feminizmus, mikor ha a bántalmazott nőkről írnak jön a szöveg hogy hát miért nem lépett le, ha megerőszakolták miért nem öltözött fel jobban. Vagy szimplán ha egy pár esetén mindketten dolgoznak ne várja már el a pasi hogy mellette a nő vigye az egész háztartást. Ha ennyire régimódi akar lenni valaki akkor meg tartsa el a nőjét. Hiába van jogilag feminizmus ha sokan még mindig kihasználják a nőket. Az elköltözés nem megoldás, szimplán elfutás a probléma elől. Plusz ez az ország nem konzervatív, hanem lemaradott rengeteg tekintetben. Vannak pasik akik tudnak mit kezdeni a feminisza nőkkel is, mert tényleg egyenrangúnak tekintik őket és nem tárgynak, takarítónőnek, szakácsnak meg hasonlóknak. Szerintem meg az ilyen csőlátásnak nincs itt helye, miért nem költözöl el Szaúd Arábiába? Ott aztán kiélheted a konzervatív értékeid, nem kell félni hogy egy nő kiáll magáért.
2018. febr. 20. 11:37
 12/21 anonim ***** válasza:
91%

[link]

Ez a nagy liberális Britannia!

Abban igazad van, hogy itt se tudnak a férfiak mit kezdeni azzal, hogy ha az utcán utána ordít egy 12 éves kislánynak, hogy de megba.szná, az nem bók.

Aki szerint egy mocskos disznó, az a feminista? Értem.

2018. febr. 20. 11:38
 13/21 anonim ***** válasza:
35%
A feminizmus akkor lenne oké, ha mindenki szerint a nemek közötti egyenlőségre törekedne és nem csak a nőket támogatná, a férfiakat pedig hátráltatná mindenben. Ha pedig így lenne, akkor egy kevésbé félrevezető nevet kellene találni neki, mert a feminizmus valóban csak a nőkre utal, a férfiakra nem.
2018. febr. 20. 12:30
 14/21 anonim ***** válasza:
12%
Akiknek nincsenek érvei, azoknak csak a lepontozás marad :)
2018. febr. 20. 12:51
 15/21 anonim ***** válasza:
78%
Hímsoviniszta férfiak! Miért nem költöztök el egy elmaradott országba? A magyar nők nem tudnak mit kezdeni a hímsoviniszta férfiakkal mert haladó ország ez. A hímsoviniszta férfiak pedig zaklatásnak veszik ha egy nő megkéri őket a mosogatásra. Szerintem a hímsovinizmusnak nincs helye ebben az országban.
2018. febr. 20. 13:57
 16/21 anonim ***** válasza:
14%

Melyik országra gondolsz? Az Államokban példának okán, egy vicc a jelen mozgalom. Már azért feljelentenek valakit, ha egyáltalán megragadják a kezüket.

Amiket hallok a hírekben... Szerintem engem már több 100-an zaklatlak legalább egyszer az életem során.

De hát változik a világ. Nem feltétlen jó irányba, de változik. Nekem még elverték a fenekem az óvónénik, meg térdepeltem a száraz kukoricára. Most ha ilyen történne kitörne a parasztgyalázat. Pedig utána kétszer is meggondoltam, hogy belelépek-e ugyanabba a hibába.

2018. febr. 20. 14:13
 17/21 anonim ***** válasza:
14%
A nő(stény)sovinizmust miért gondolják jobbnak egyesek?
2018. febr. 20. 14:13
 18/21 anonim ***** válasza:
64%

Teljesen más az óvónéni, mint egy random pasi.

És igenis több mindenben meg kéne tanulniuk a fiúknak viselkedni. Az ilyen kis dolgok fajulnak el. Nem hiszem el, hogy ha szólni merek, mert nekem nem tetszik valami, akkor velem van a baj.

2018. febr. 20. 14:42
 19/21 anonim ***** válasza:
76%

"A nő(stény)sovinizmust miért gondolják jobbnak egyesek?"

Nem gondolják jobbnak, a feminizmus lényege az egyenlőség, ugyanazok a jogok, lehetőségek illessenek meg mindenkit nemtől függetlenül. Ezzel szembe akárhányszor szóba jön a feminizmus valaki jön a hülye dumával hogy ez csak arra megy ki, hogy a nők legyenek az elnyomók. USA-ban tényleg vannak akik túlzásokba esnek és már átmennek férfigyűlölőbe, de a döntő többség ennél értelmesebb. De nyilván kit hoznak fel a feminizmus ellen, a pár hülyét akit a TV-ben láttak hogy a férfiakat szidja. Az ilyen túlkapásokat én se szeretem, mert lejáratják a feministákat, holott ennek az egésznek a nemek közti egyenlőség lenne a lényege és nem hogy akkor ki legyen a domináns.

2018. febr. 20. 20:01
 20/21 anonim ***** válasza:
Már rég kitaláltam egy ilyen ország nevét...
2018. febr. 20. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!