Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglopott a barátom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglopott a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. Röviden leirom mi történt. Neha oda szoktam adni neki a bakkartyamat ha lemegy a boltba, ahogy most is elkerte. Mellé még elkerte a telefonomat is kölcsön, hogy hadd hivjon fel valakit, azt is odaadtam. Lement a boltba, visszajott, odaadta a bankkartyamat es a telefonomat is. Par perc mulva mondta hogy mindjart jon, csak talalkozik egy baratjaval. Most már ennek 4 napja. Tegnap kuldott egy uzenetet hogy kiment kulfoldre, ne haragudjak, majd egyszer visszaadja. Azota el se érem. Most ott vagyok, hogy minden keszpenzem elfogyott es ennem sincs mit es sajnos nem olyan csaladi es barati korben mozgok hogy csak ugy kolcson tudjak kerni. Fizetes egy honap mulva, mivel azzal lepett le a roh..ék. Igaz abbol nem lesz penzem, de erdemes rendorsegen feljelentest tenni? :(

2018. febr. 12. 15:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Merre laksz? Hátha tudok segíteni. :)

25N

2018. febr. 12. 22:56
 22/24 anonim ***** válasza:

4 hónap után megbízni benne a mai világban?!

Szerintem is az lesz a válasza a rendőrségnek hogy te adtad oda a kartyadat, de tedd meg a feljelentést.

Bár én is odaadtam párszor egy lánynak a kartyamat, de megbíztak benne.

2018. febr. 13. 14:28
 23/24 anonim ***** válasza:

Én azért sejtenem ha a párom készül v mire a hátam mogott vagy megcsal.

Nekem van érzelem hoza, férfi létemre.

Lehet érezni, sejteni szerintem.....

Vagy jó színész volt....

2018. febr. 13. 14:41
 24/24 anonim ***** válasza:

Jó szívű lány lehetsz , én is ilyen vagyok csak ferfiben. Sokaknak segítettem, nekem is jó a szívem. ::)) ketten jól lennék együtt...:)

Vegul is azt mondta hogy vissza adja neked, tehát a szándék meg van benne.

Félre ismerted ot, ahogyan én is az exeimrt...::(( van ilyen és lesz is.

De soha nem csinálnék ilyet, bár én is tudtam az exem kártya számát, de nem éltem hosdza vele, és ő is az enyémet.

Ez embertől füg hogy ki milyen.....

Ha a koteledben volnék biztos segítenek neked, de eléggé messze vagyok tőled....

Remelem van ki segít?!

2018. febr. 14. 12:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!