Lehet, hogy meglopott a barátom, hogyan vegyem rá, hogy bevallja?
Ha egészen nem járt más a lakásban, és már mindent felforgattál, akkor mind a kettőt hívd át, ültesd le, és kérdezd meg hogy melyik volt. Csak nem hazudnak olyan jól. A megcsalásnak ehhez semmi köze. Mindenki megcsal mindenkit, ez teljesen természetes, de azért a másik ember pénzét nem igen szoktuk elvenni..
De egyébként nézz szét a lakásban, az is lehet hogy levertétek a szekrény mögé, szekrény alá, ilyenek.
Én egyikőjükről sem feltételezném, de nem ismerem őket.
Egyébként nekem ha lenne takarítónőm, biztosan vennék rejtett kamerát, és megfigyelném, hogy mit csinál. Egy ilyen kamera körülbelül 10ezer forint.
Hát kicsikém akkor igaz négy éves téma, de jó nagy hülye voltál akkor az biztos. Nem tudtad azt, hogy pénzt, meg értéket soha nem hagyunk elöl? Így jártál!. Na de ha ép találkoztál az exeddel, és sikerült leültetned, és kivallatnod, akkor szerencséd volt anno mert tegyük fel, hogy kivallattad leültetted, ha sikerült, vagy nem. Viszont ha nem, akkor még így most négy év után is azt mondom, hogy ha hasonlóra kerülne ismét sor, akkor ha nincs szemtanú, vagy tárgyi bizonyítékod, akkor leültetés, vallatás na ilyenekkel szerintem most se próbálkozz, ha nem vagy rendőr, vagy hatósági személy, mert ha te így most sima civilként megpróbálod sarokba szorítani az ismételten általad vélt elkövetőt, akkor te még jobban megütheted a bokádat ha érzi, hogy sarokba próbálod szorítani, mert ilyenkor válik agresszívvá. Na jó visszatérve ha meglett a pénz akkor szerencséd volt, de ha nem akkor peckhed volt ennyi ha esetleg nem sikerült anno leültetned.
(F).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!