Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hogy vennétek rá valakit, hogy bevallja nektek az érzéseit?
Figyelt kérdés
Már èvek óta van egy fiú barátom akivel tök jól elvagyunk ès szexeltünk is már párszor, nagyon jó vele az is. Viszont nem akarja bevallani, hogy szerelmes belèm mert fèl hogy elromlik a dolog. Ezt mondta egy közös barátunknak ès hogy sose tudhatom meg amit èrez. Hogy kellene vhogy ràvenni hogy vallja be?Mèg csak el se szólja magàt.2015. máj. 26. 00:31
1/20 anonim válasza:
Mondd el neki te mit érzel. Utána kínos lenne ha nem mondana semmit, szóval szerintem biztosan elmondaná ő is hogy érez. Vagy csak tegyél apró sokatmondó megjegyzéseket. Előbb-utóbb nem fogja tudni magában tartani ha tényleg szerelmes.
2/20 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy èn nem akarom addig neki elmondani hogy szeretem amig ö nem mondja. Nekem az megalázó lenne hogy èn valljak szerelmet egy pasinak. Nem akarom hogy tudja hogy odáig vagyok èrte mert igy is el van magától szállva.
2015. máj. 26. 00:38
3/20 anonim válasza:
Sehogy. Valaki vagy magától mondja vagy sehogy:)
Te minden barátoddal akivel tük jól vagy azzal le szoktál feküdni?
5/20 anonim válasza:
kötözd meg és rugdosd, amíg el nem mondja
6/20 anonim válasza:
Én verőembereket fogadnék fel, hogy kiszedjem belőle az igazat. :)
7/20 anonim válasza:
21. század, férfi-nő egyenlőség van, a nők harcolták ki, te is nyugodtan megmondhatod. Ha meg nem vagy rá képes, akkor pontosan így megérdemlitek egymást.
8/20 Interferencia válasza:
"Tudom, hogy hagynád,
Én addig szeretnélek,
Amíg mozogsz, amíg van benned élet.
A véredben fürödnék,
Átvágnám a torkod,
Néznél rám, de nem értenéd a dolgot."
9/20 anonim válasza:
Szerintem sehogy, mert ezzel elrontanál mindent és ennyit nem ér meg, ha különben jól megvagytok. Ne akard, kierőszakolni, ha így érez az jó és örülj, nem kell kimondani. Gondolkozz el azon, hogy fontos-e kimondani és mért nem jó így, mi van akkor, ha csak a fejedben tűnik olyan jó ötletnek. És a valóságban pedig minden borulna emiatt. Megéri?
10/20 anonim válasza:
Ha valóban szerelmes lennél, nem lenne megalázó beismerned ezt neki, nem akarnál játszmázni meg gyerekeskedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!