Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglopott a barátom. Mit tegyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglopott a barátom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nagyon kétségbe vagyok esve. Röviden leirom mi történt. Neha oda szoktam adni neki a bakkartyamat ha lemegy a boltba, ahogy most is elkerte. Mellé még elkerte a telefonomat is kölcsön, hogy hadd hivjon fel valakit, azt is odaadtam. Lement a boltba, visszajott, odaadta a bankkartyamat es a telefonomat is. Par perc mulva mondta hogy mindjart jon, csak talalkozik egy baratjaval. Most már ennek 4 napja. Tegnap kuldott egy uzenetet hogy kiment kulfoldre, ne haragudjak, majd egyszer visszaadja. Azota el se érem. Most ott vagyok, hogy minden keszpenzem elfogyott es ennem sincs mit es sajnos nem olyan csaladi es barati korben mozgok hogy csak ugy kolcson tudjak kerni. Fizetes egy honap mulva, mivel azzal lepett le a roh..ék. Igaz abbol nem lesz penzem, de erdemes rendorsegen feljelentest tenni? :(

2018. febr. 12. 15:28
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Legelső utad a rendőrségre vigyen. Nem lopás hanem sikkasztás, de a jögkövetkezményét tekintve ugyanaz.

Ha nem jelented fel soha egy büdös vasat sem fogsz látni a pénzedből.

2018. febr. 12. 16:00
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

A bankok komolyan veszik a bankkártya csalást.

Nem feltétlenül kell a rendőrségre menned.

Egy telefon a bankodal közlöd, hogy megloptak.

Pénzt húzott le róla ATM-nél.

Az vido felvételt készít, amin nem te vagy.

Kérdezd meg, hogy tegyél-e külön feljelentést a rendőrségen vagy megteszik helyetted.

Közölheted, hogy a barátodra gyanakszol mivel azóta nem láttad.

Körözést fognak kiadni ellene.

A vagyonából, keresetéből vagy rabkeresetéből törleszteni fog.

A bűncselekményre hivatkozva aköztes idő áthidalásához kérj hitelt a bankodtól.

Kérj új kártyát is, mert arról amennyiben hitelkártya, továbbra is tudnifog vásárlásokat eszközölni.

2018. febr. 12. 16:12
 13/24 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel. 50ezer felett van gondolom az a pénz, amit a kártyádról leemelt, azért 2 évet is kaphat a kis tetű.

[link]

2018. febr. 12. 16:23
 14/24 anonim ***** válasza:
55%
Kamu... ennyire nem lehet hülye senki :)
2018. febr. 12. 16:38
 15/24 anonim ***** válasza:
Szerintem is tegyél feljelentést mindenképp, és a munkahelyeden is próbálj meg előleget kérni, lehet rá lehetőség. Sajnálom :(
2018. febr. 12. 16:43
 16/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a jótanácsokat. #14 A kommented ellenére sem kívánom, hogy ilyen helyzetbe kerülj. Van olyan hogy bizalom. Én bíztam benne.. A legkönnyebb ilyenkor azt mondani hogy aki hülye, haljon meg. :/
2018. febr. 12. 16:50
 17/24 anonim ***** válasza:
94%
Rendőrség. De hogyan tudtad ENNYIRE félreismerni???
2018. febr. 12. 16:51
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
azonnal feljelentést kell tenni. persze. és foglalkozni is fognak vele, ez ugyanis bűncselekmény amit csinált. csalásnak hívják, ami történt... egy percet se késlekedj!!!
2018. febr. 12. 17:16
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Jelentsd fel, és jobb, ha tudatosítod, egy négy hónapos kapcsolatocskában NEM adunk oda senkinek ilyen értéket...

Amúgy a pinedet honnan tudta?

2018. febr. 12. 19:06
 20/24 A kérdező kommentje:
#19 nem először használta. Elmondtam neki, ha boltba ment vagy ilyesmi. Utólag már nem tudok mit csinálni. Tanultam belőle és ennyi.
2018. febr. 12. 19:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!