Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mit néznek egy férfin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit néznek egy férfin?

Figyelt kérdés
Mostanáben ezen kattogok, hogy manapság a nők csak akkor jönnek össze férfival ha az gazdag, jó autója van vagy 20cm+ a szerszáma? Tényleg ilyen világot élünk? Kíváncsi lennék hogy erről mások hogy vélekednek.

2018. febr. 12. 14:34
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló, de sajna én ezt látom körülöttem. Azért mennek szét párok mert a pasinak kicsi és nem teljesít úgy ahogy a nő elvárja, a csajok azt nézik kinek milyen kocsija van s hogy tud oda beházasodni, pénz éhes hülye libák a buszon olyan dolgokba kötnek bele, suliba órán is szapulják a 30-as nőket hogy milyen kicsik bizonyos testrészeik. Mindenki áskálódik és ott tesz keresztbe ahol csak tud. Ezt látva hogy milyen emberek vannak s egyre több én már nem tudok elkébzelni egy boldog egésséges párkapcsolatot. Próbáltam sokat ismerkedni de pozitív élményem még nem volt.
2018. febr. 12. 16:18
 12/15 A kérdező kommentje:
Bocsi 9/11-nek
2018. febr. 12. 16:19
 13/15 anonim ***** válasza:

Először a magasságot. Utána a többit. De 190 centi felett már van akinek (tehát nem mindenkinek) minden más lényegtelen.

Mielőtt bárki megcáfolná, hogy de ő nem ilyen, meg csak a szokásos sírás megy, olvassa el a NŐI válaszokat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..

Hangsúlyozom, hogy ezek itteni NŐI válaszok.

2018. febr. 12. 16:59
 14/15 A kérdező kommentje:
Ezeket olvasva az az egy kérdés foglalkoztat engem, hogy a nők ekkora elvárásokkal csodálkoznak hogy nincsenek rendes férfiak, amikor a rendeseket ők maguk teszik tönkre ekkora igényekkel. Ezzel szemben látom hogy az már esélytelen ha egy srác helyes, eszes, vicces, jól nevelt elbújhat a maga 178 cm-jével..
2018. febr. 12. 17:26
 15/15 anonim ***** válasza:

A gazdag, jó autós pasik pont addig kellenek a nőknek, mint az ilyen pasiknak az ilyen nők (legtöbbször). A nagy pénisz már más téma, én ezért nem szerettem sose ámítani senkit, amint lehetett, meggyőződtem, hogy van-e a keresnivalónk egymás mellett. Ebből azt is leszűröm, hogy hogy áll hozzám, ha pl. első randin lefekszünk. Ha utána ócska rongynak tart, akkor amúgy se lett volna semmi.

Egyébként mikor nem volt szempont az anyagi jólét? Szerelemből senki nem vett még kenyeret.

2018. febr. 12. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!