Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szeretnek a csajok? Mit néznek meg egy férfin? Mi alapján döntik el, hogy tetszik - e neki vagy sem?
Testalkat először (váll+fenék), majd a szem. A barna szem a gyengém. Ápoltság, ide tartozik a haj rendezettsége (rövid előny), sima arcbőr, vagy csak minimális borosta,fogak, körmök.
A ruházat se legyen szakadár, toprongyos, de nem szeretem az úm.márkab@zikat!
Aa tetszés a külsőtől függ.
Azért szeretik (szeretjük), ha megfürdetnek, mert figyelnek ránk.:)
A fiúk fenekét én is szoktam nézni, csak nem látom, mert manapság az ilyen fenéken lapos gatya a divat a fiúknál.
komolyan mondom, intelligenciához kötném a regisztrációt. CSak néhány gyöngyszem az itteni válaszolók baromságaiból:
"Először a küllemét mérem fel,aztán a belsőségek..."
Úgy mint máj, szív, vese? A hentesnél is lehet kapni, jó hurkát lehet belőle csinálni.
"szakadár ruházat"
A szó, amit keresel, a szakadt. A szakadár mást jelent: ellenszegülő, szembe forduló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!