Mit néznek a nők a férfin?
Figyelt kérdés
Sziasztok. A kérdés adott.... Ami igazából érdekelne az,hogy mi az amivel fel lehet kelteni egy nő figyelmét. Volt egy 7 éves kapcsolatom aminek vége lett.Ez volt lassan 3 éve. Azóta valahogy nekem nem mennek a dolgok. És nem tudom,hogy most bennem van a hiba külsőleg illetve belsőleg vagy csak egyszerűen nem jó helyen keresem a nőket. Próbáltam ismerkedni de nem sokra jutottam vele. Nem tartom magam egy nem is tudom minek de talán annyira vészes sem vagyok,hogy ne találhatnék valakit.Rendszeresen sportolok így testre sem vagyok egy igénytelen ember. Valahogy az önbecsülésem már egyre lejjebb csúszik ez miatt és azt sem tudom hol és hogyan tegyem.Változtatnék én ha legalább tudnám mi bennem a hiba.De mindenki csak azt hajtogatja,hogy jó vagyok így ahogyan vagyok.De ha így lenne akkor nem kerülnének el a nők. Ti hogyan kezdenétek?2014. máj. 23. 15:37
1/6 anonim válasza:
A cipődet és feneked te okos, ennyit sem tudsz?
Egyébként nem, elárulok neked egy titkot, amit néha még a nők sem tudnak magukról, első amivel felkelted az érdeklödését az a hangod, bármilyen hihetetlennek tünik is. Ez egy nagyon sarkalatos pont a nőknél, úgymond az első lépcső.
2/6 anonim válasza:
Elsőnek? Az arcát, azon belül szemet, mosolyt és hajat. Ilyen sorrendben. Aztán a ruhát, cipőt.
Ezek után a mozdulatait, ahogy beszél, a hangját, a kezét, a tartását.
3/6 anonim válasza:
De az első is nagy igazságot mond. A hang... a hang akár 2. is lehet a listán.
4/6 anonim válasza:
én szemely szerint nem is a kulsejere figyelek fel, hanem beszelgetek vele es haugy erzek egy erdeklodestakkor megfigyelem a szemeit meg a popojatis kifigyelem utana :) de sokszor nem a kulsore figyelnek fel hanem a viselkedesre :) szerintem egy visszafogottabb fiu jobban tetszika. lanyoknak mint egy nagyzolo.
5/6 A kérdező kommentje:
Ezek szerint nyert ügyemnek kellene lennem mivel mindenki a kék szememet akarja meg a fenekemet lesi :D Hát a hangomról nyilatkozni nem tudok:) Ezek szerint valami akkor még sem stimm velem :)
2014. máj. 23. 15:49
6/6 anonim válasza:
1.Arc (beleérte a szemeket is)
2.Haj
3.Testtartás
4.Fenék
5.Kéz
6.Minden más
Így ebben a sorrendben. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!