Azok a lányok, akik az átlagostól jobban néznek ki, azoknak tényleg nehezebb az ismerkedés? (bővebben lent)
Na ez engem is érdekel.
Szerintem csinos nők nem szoktak átlagos srácoknak még esélyt sem adni:) ezért nehezebb párt találniuk.
Nem én vagyok a legszebb nő a világon, de csúnya sem vagyok. Egyébként én meg sose buktam a szépfiúkra. :) Se külsőre, se belsőre !
19/L
Nekem erre van egy teóriám:
Egyrészt ott van a városi legenda, azaz az, hogy a szép lányok, nem adják lejjebb, mert ugye ők szépek és adonisz pasi dukál. Ezzel ki is lett ejtve a srácoknak a fele, amikor én is látok egy ilyen gyönyörű lányt/nőt nekem is nagyon nehéz elképzelni, hogy én akárhogyan is tetszhetek adott lánynak.
A másik része, hogy egy gyönyörű csajt szinte mindenki szeretne megkapni, illetve barátnőnek és szinte minden esetben ha végigmegy az utcán szakadt hobo ruhában, akkor is rá fog hajtani 3-4 srác, ahogy ez van is, az átlagnál 3x 4x jobb kinézetű, macho, vagy nagydumás idősebb férfi. Így mivel eleve sokan hajtanak a szép nőkre, az átlag srácnál a "férfi táplálékláncon magasabb egyedek" így sok srác eleve meg se próbál kezdeményezni.
A harmadik része, hogy mivel ezekre a nőkre minden esetben sokan hajtanak, ebből kifolyólag szegényeknek az ingerküszöbje nagyon magas, azaz nagyon speckó, kirívó srácnak kell hogy legyél, hogy elkezd birizgálni az ingerküszöbüket.
Ha ezt a hármat összeadod megvan a válasz a kérdésedre.
27f
Csak hogy példát is hozzak:
Fősulin ismertem egy csajszit, szőke nagyon dús keblű szép porcelán arcú, kerek fenekű, okos és kedves csaj volt.
Átlag srácok a közelébe se mentek, mert folyamat 1-2, de inkább három olyan ember legyeskedett körülötte, hogy az összes csajnak a nyál összefutott volna a szájában, és egy szavukra szétvetették volna a lábukat.
Csak hogy szemléltessem: 185 cm magas szolizott sportos deltás-izmos nagyon jóképű divatosan öltöző szolizott srác, akiknek simán látszott, hogy van mit a tejbe aprítaniuk, mert kb még férfi szemmel se lehetett figyelmen kívül hagyni a 18-22 cm nadrágból kidudorodó dákót... És mindegyik ilyen volt, folyamat más (ahogy szerelte gondolom a csaj őket) és állandóan. Aki meg odament azt meg elhajtották.
Namármost ezzel, hogy a vérben versenyezzen akárki is? Én ennek még a közelébe se érek, de más se nagyon. Szerinted kikből került ki a pasijai?
Azt a mítoszt meg felejtsük el kéremszépen, hogy a átlag lesajnált férfi meghódítja a szép csajt mert olyan gyönyörű a belseje stb stb. Mint mondottam vala, az átlag srác meg se ütötte az ingerküszöbjük aljának az alját.
Én elég csúnyácska fiúnak tartom magam, azonban legutoljára egy brutálisan gyönyörű barátnőm volt, olyan testtel, hogy elakadt a lélegzetem. Nagyon zavart, hogy mennyien hajtanak rá. El sem tudtam képzelni egyébként, hogy mit talál bennem szépnek elejében, azonban idővel ő is rájött, hogy mennyire kelendő és továbbállt mással. xddd Úgy adta elő, hogy ne bántson meg, de kutyául esett. Azonban nem szomorkodom, ennyire jó nőt még életemben nem hegesztettem, de akkor összejött. :D (egyébként elég béna volt az ágyban, kiábrándító)
Állítólag azt találta bennem különlegesnek, hogy mennyire figyelmes és megértő tudok vele szemben lenni, és szerette, hogy romantikus vagyok. Régen meg emo volt, ezért különösen bejöttek neki a hozzám hasonló félhosszú vasalt hajú fiúk, szóval azt hiszem ez talán választ ad a kérdésre. Mindenkiben van valami szép, és mindenki számára mást jelent a szépség. :) 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!