Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Azok a lányok, akik az átlagos...

Azok a lányok, akik az átlagostól jobban néznek ki, azoknak tényleg nehezebb az ismerkedés? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Egyre többször hallom, illetve olvasom itt, hogy az átlagosnál szebb lányoknak nem igazán sikerül összehozni egy komoly kapcsolatot, mert nem mernek az átlagos pasik kezdeményezni. Na de ott vannak a jól kinéző pasik, akik falják a nőket. Vagy ők meg belsőleg nem felelnek meg? Hogy is van ez? Egy átlagos kinézetű pasinak is adnátok esélyt? Hozzá teszem, én is voltam úgy, hogy inkább nem mentem oda egy csinos lányhoz, mert úgy gondoltam, hogy semmi esélyem nála a sok macsó mellett.

2014. máj. 22. 12:34
1 2
 11/11 anonim válasza:

Nem tartom magam hűdeszép lánynak, de volt már, hogy olyan fiú tetszett aki nem volt hogymondjam.... valami helyes. Valami mégis tetszett benne. És egyre több ilyet látok hogy szép csaj, ocsmány, bocsánat de szószerint, ocsmány pasi....

Aki mer az nyer;)

2014. máj. 23. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!