Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért baj az, ha valaki segít...

Miért baj az, ha valaki segít önmagán, hogy jobban érezze magát a bőrében?

Figyelt kérdés
21 éves srác vagyok és kondizom, sokat hallom, és itt is olvasom, hogy azok akik gyúrank csak a komplexusukat akarják ezzel takarni, és h ez mennyire lenézendő, vagy legalább is szánalmas dolog. Miért lenne az? Nekem önbizalom hiányom volt és ebben segített a kondi, h jobban érezzem magam a mindennapokban. Ez miért gáz? Nem éreztem jól magam és tettem érte, hogy fejlesszem az önhitemet. Jobban tudok ismerkedni, és alapból jobban érzem magam. Vannak komplexusaim, de igyekszem legyőzni őket, és nekem ez segített. Persze én is elítélem azokat akik csak azért mennek kondiba, h posztolgassák fb-on, meg nem is el vannak szálva maguktól, hanem valósággal lebegnek az emberek felett, de én nem ilyen vagyok.

2014. máj. 22. 10:39
 1/8 anonim ***** válasza:
Normális gyerek vagy, semmi baj nincs azzal, hogy kondizol. Ki mondja ezt?
2014. máj. 22. 10:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Hallom innen onnan, és gyakori kérdéseken is olvastam ilyeneket.
2014. máj. 22. 10:44
 3/8 anonim ***** válasza:
62%
hát az oldal tele van nőtlen szerencsétlenekkel akik csak irigykednek hogy neked van erőd kondizni, szóval ne foglalkozz velük. nem tudom mióta szánalmas kondizni, ne szórakozzanak már... attól még mert valaki kondizik nem feltétlenül takargat vele valamit, és egyáltalán nem gáz adni a külsőnkre 19/l
2014. máj. 22. 10:44
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
Nincs ezzel semmi baj, hidd el. Nagyon sokan azokat a pasikat akik edzeni járnak tévesen buta, izomagyú, kigyúrt, üresfejű pasiknak tartják, ami nem így van. Az, hogy egy pasi ad magára, sportol (és legyen ez akár a kondi), szerintem nagyon jó és hasznos dolog, főleg ha ezzel a saját maga egészségét és magabiztosságát is támogatja. Ez egy előítélet ami irigységből táplálkozik azon - elsősorban - férfiaktól, akik vagy nem tudnak vagy nem akarnak tenni azért, hogy jól nézzenek ki, ezért lehúzzák azokat akik adnak magukra. Mert tudod olyan világban élünk, ahol a kevésbbé jól kinéző emberek fújnak arra aki jól néz ki és ezért az csak buta, hülye, stb.lehet, holott a jó kinézet és az értékes belső nem zárja ki egymást. Ne foglalkozz az ilyenekkel, én azt mondom, hogy azután mondjon bárki is véleményt egy ilyen igényes, ápolt akár férfiról akár nőről, miután megismerte és ne a látszat alapján ítéljen.......mert ahogy a mondás tartja: a látszat néha csal :)
2014. máj. 22. 10:47
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom hol olvastad itt ezt, itt minden önbizalom hiányos kölyköt kondizni küldünk, egyrészt mert az legalább látszik, másrészt pont ahogy neked is segített, úgy másoknak is segítene. Az más kérdés, hogy te valszeg kondi előtt is normális gondolkodású voltál, az ittlévő rinyás pólyásokkal ellentétben. Szóval nyugodtan kondizz tovább, nincs ezzel semmi baj.
2014. máj. 22. 10:51
 6/8 anonim ***** válasza:
Akik azt hangoztatják, hogy " azok akik gyúrnak csak a komplexusukat akarják ezzel takarni" azoknak ugyanúgy vannak komplexusaik és tudják, hogy sz@rul néznek ki, de ők lusták ezellen tenni bármit is, ezért inkább azokat fikázzák, akik tenni akarnának/tesznek ellene, csak azért, hogy nekik is elmenjen a kedvük tőle és ugyanolyan sz@rok maradjanak, mint a fikázók.
2014. máj. 22. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Azért nincs teljesen rendben az önbizalmad, ha ilyen kérdést teszel fel... ha te jól érzed magad a bőrödben, akkor ne foglalkozz mások elképzeléseivel. Viszont gyanítom, hogy magad is bizonytalan lehetsz, hogy tényleg lelkesedésből kondizol-e, vagy "elvárások" alapján, ha ezt a kérdést feltetted...
2014. máj. 22. 11:04
 8/8 A kérdező kommentje:
Utolsó: A kérdésemben írtam, h igyekszem tenni az önbizalmam növekedéséért, így nyilván nincs elég, de dolgozom rajta. Csak a jelenségre voltam kíváncsi, és nem értettem azokat akik elítélik a kondisokat, mert ismerek olyat aki teljesen kifordult magából ennek hatására, de olyat is aki az izmain kívül semmi egyebet nem szedett fel magára, nem lett nagyképű.
2014. máj. 22. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!