Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom nem érzi jol magát a bőrében. Mit kellene tennem h ne éreze igy?
A barátom nem érzi magát elég férfiasnak hozzám és fél h egyszer ráunok erre a viselkedésére és ezzel elveszit :/
Engem nem zavar sőt örülök hogy végre találtam valakit aki mer az érézseiről beszélni velem. Azt mondja hogy folyton panaszkodik és haszontalan. Néha megsértődik apróságokon is amit ő sem ért miért mikor utolag megbeszéljük. Hát még én nem értem. Kicsit lehet hogy tul érzékeny. Nagyon szeretem őt nem akarom h rosszul érezze magát emiatt. Jol érzem amgam mellette.
Azt akarom h ujra férfinak érezze magát melettem és hogy elhiggye nekem ugy jo ő ahogy van, és szerintem ő ugyan ugy férfias és többet ér mint barki más számomra.
Egyszerűen azt akarom h jobban érezze magát és ne kelljen attol félnie h azért mert öszinte elriaszt magátol.
ezt így éreztesd vele,erősítsd meg az érzelmeit
hosszabb idő után megnyugszik majd
Érzelmi labilitás, szexuális éretlenség, fiatalkor és szülői példamutatás hiánya. Ezek azok, amik az Ő döntéshozatalait megnehezítik.
Egy részről meg kell értened, hogy nem csak a nők vajúdó személyiségek, nem csak nekik van szükségük a megfelelő környezeti visszajelzésekre. A férfiaknak személyiségének ez ugyanúgy része, legalábbis ha nem teljességgel antiszociálisak. Viszont a társadalom elvárja, hogy a férfi erőt és érzelmi stabilitást közvetítsen, ezért nehéz a férfiaknak az érzelmeiket közvetíteni. Az az elvárás, hogy az érzelmek stabil egyensúlyban álljanak, teljesíthetetlen.
Ezért mindenki választ valamilyen taktikát. Például, hogy Ő a macsó, aki semmitől sem fél. Ilyenkor felfújnak egy nagy lufit, felszívják magukat. Kigyúrják a testüket, goromba, elérhetetlen képet mutatnak magukról, és tesznek arról, hogy mások tekintélyesnek lássák őket. Természetesen ez egy nagy lufi, semmi sincs mögötte - de nem is kell hogy legyen. Ez egy taktika.
A másik taktika, hogy a meglévő érzelmi biztonságot, erőt is elrejti az ember, hogy nehogy túlbecsüljék, és ezért kockáztatnia kelljen azt. A barátod valószínűleg ezt teszi.
Mindként módszernek az a lényege, hogy a kockázatot csökkentik. Megpróbálják lehetetlenné tenni, hogy más rájuk támaszkodjon, hiszen az egy nagyon nagy felelősséggel járó dolog. Egy ember sem akar a másik életéért teljes felelősséggel tartozni. Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen: ilyenkor általában lép az ember, akár férfi, akár nő. A probléma mindössze annyiból áll, hogy a férfiaktól várja ezt el sok téren a társadalom. Sok téren meg a nőktől (anyaság, szülés, stb.) Úgy, mint ahogyan az anyaság megélése érzelmi bizonytalanságokkal jár a nőknél, úgy a férfiaknál a férfiasság, erő megtestesítése az, ami bizonytalanságot szülhet.
20/F
Érett gondolkodásu és a környezetében mindenki szereti kedves előzékeny, tudja mi a jomodor. Mindenkit képes felviditani.
DÖntés hozatalban alt nicns baja, tudja mit akar és nekem is jot akar ezért nincsenek is vitáink szinte mert egyetértünk a fontos dolgokban. Általában ő dönt de ne értsétek félre, nekem szükségem van arra hogy megmondja a párom mit csináljak. Mármint ugy értem hogy tudom hogy jot akar nekem és soha nem akarna kiahsznáni v visszaélni ezzel. Becsületes jo indulatú nemes lelkű.
Nehéz gyerek kora volt viszont. Kevés igazbarátja van a mai napig számszerint 2. Viszont könnyen alakit ki kapcsolatokat emberekkel viszont csak 1 bizonyos határig. Igazábol azon a határon nem lépett még át sok ember. Érzékeny és elég törékeny a lelke. Kivülröl nem mutatja de nekem bevallotta.
Bizalmatlan a legtöbb emberrel szemben ezért nem engedi közelebb magához az embereket. Csak addg a bizonyos határig. Sokszor vertk át szurták hátba és törték össze, azért lett ilyen. Azt szeretném ha ujra azt érezné h férfi és hogy nekem igy jo. Kifogytam az ötletekből. hogyan éreztessem vele?
18/N 19 F
barátodnak egyszerű önbizalom hiánya van
azt hiszi,hogy az érzelmek kinyilvánítása egy férfinél az baj és a gyengeség jele
ez butaság
az önbizalmát kell növelned
amúgy meg nem hiszi el,hogy pont ő kell neked és ez is az önbizalom hiányból adódik
ja és még fiatalok is vagytok,szóval ez majd idővel el fog nála múlni
most hogy?:/
esetleg sportoljon valamit,harcművészetet,az ad egy kis önbizalmat és akkor meg tud védeni ezálltal férfinak érezheti magát ;)
persze támogatnod kell ebben(még el is kísérheted)
még esetleg teremts olyan helyzeteket ahol meg tudja mutatni hogy mit tud
és ne csak az ágyban :DD
tehát ami a férfi dolga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!