Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem érzi jol magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem érzi jol magát a bőrében. Mit kellene tennem h ne éreze igy?

Figyelt kérdés

A barátom nem érzi magát elég férfiasnak hozzám és fél h egyszer ráunok erre a viselkedésére és ezzel elveszit :/

Engem nem zavar sőt örülök hogy végre találtam valakit aki mer az érézseiről beszélni velem. Azt mondja hogy folyton panaszkodik és haszontalan. Néha megsértődik apróságokon is amit ő sem ért miért mikor utolag megbeszéljük. Hát még én nem értem. Kicsit lehet hogy tul érzékeny. Nagyon szeretem őt nem akarom h rosszul érezze magát emiatt. Jol érzem amgam mellette.

Azt akarom h ujra férfinak érezze magát melettem és hogy elhiggye nekem ugy jo ő ahogy van, és szerintem ő ugyan ugy férfias és többet ér mint barki más számomra.

Egyszerűen azt akarom h jobban érezze magát és ne kelljen attol félnie h azért mert öszinte elriaszt magátol.

2013. szept. 24. 21:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:

ezt így éreztesd vele,erősítsd meg az érzelmeit

hosszabb idő után megnyugszik majd

2013. szept. 24. 22:02
 2/16 anonim ***** válasza:
A kérdésed alapján az jött le (elnézést nem sértésből írom:) h te egy "jó nő" v. a pasid meg egy "lúzer, gyenge" magyarul nem menő tipusú?
2013. szept. 24. 22:09
 3/16 anonim ***** válasza:

Érzelmi labilitás, szexuális éretlenség, fiatalkor és szülői példamutatás hiánya. Ezek azok, amik az Ő döntéshozatalait megnehezítik.

Egy részről meg kell értened, hogy nem csak a nők vajúdó személyiségek, nem csak nekik van szükségük a megfelelő környezeti visszajelzésekre. A férfiaknak személyiségének ez ugyanúgy része, legalábbis ha nem teljességgel antiszociálisak. Viszont a társadalom elvárja, hogy a férfi erőt és érzelmi stabilitást közvetítsen, ezért nehéz a férfiaknak az érzelmeiket közvetíteni. Az az elvárás, hogy az érzelmek stabil egyensúlyban álljanak, teljesíthetetlen.

Ezért mindenki választ valamilyen taktikát. Például, hogy Ő a macsó, aki semmitől sem fél. Ilyenkor felfújnak egy nagy lufit, felszívják magukat. Kigyúrják a testüket, goromba, elérhetetlen képet mutatnak magukról, és tesznek arról, hogy mások tekintélyesnek lássák őket. Természetesen ez egy nagy lufi, semmi sincs mögötte - de nem is kell hogy legyen. Ez egy taktika.

A másik taktika, hogy a meglévő érzelmi biztonságot, erőt is elrejti az ember, hogy nehogy túlbecsüljék, és ezért kockáztatnia kelljen azt. A barátod valószínűleg ezt teszi.

Mindként módszernek az a lényege, hogy a kockázatot csökkentik. Megpróbálják lehetetlenné tenni, hogy más rájuk támaszkodjon, hiszen az egy nagyon nagy felelősséggel járó dolog. Egy ember sem akar a másik életéért teljes felelősséggel tartozni. Természetesen vannak olyan helyzetek, amikor ez elkerülhetetlen: ilyenkor általában lép az ember, akár férfi, akár nő. A probléma mindössze annyiból áll, hogy a férfiaktól várja ezt el sok téren a társadalom. Sok téren meg a nőktől (anyaság, szülés, stb.) Úgy, mint ahogyan az anyaság megélése érzelmi bizonytalanságokkal jár a nőknél, úgy a férfiaknál a férfiasság, erő megtestesítése az, ami bizonytalanságot szülhet.

20/F

2013. szept. 24. 22:17
 4/16 A kérdező kommentje:
Jó képű társasági ember, de igazábol érzelmeiről nem beszél másnak csak nekem és gondolom ezért ilyen velem, hogy elmond mindent, de ugyan akkor szégyelli is őket.(sebezhetőnek érzi magát ilyenkkor)
2013. szept. 24. 22:20
 5/16 A kérdező kommentje:

Érett gondolkodásu és a környezetében mindenki szereti kedves előzékeny, tudja mi a jomodor. Mindenkit képes felviditani.

DÖntés hozatalban alt nicns baja, tudja mit akar és nekem is jot akar ezért nincsenek is vitáink szinte mert egyetértünk a fontos dolgokban. Általában ő dönt de ne értsétek félre, nekem szükségem van arra hogy megmondja a párom mit csináljak. Mármint ugy értem hogy tudom hogy jot akar nekem és soha nem akarna kiahsznáni v visszaélni ezzel. Becsületes jo indulatú nemes lelkű.

Nehéz gyerek kora volt viszont. Kevés igazbarátja van a mai napig számszerint 2. Viszont könnyen alakit ki kapcsolatokat emberekkel viszont csak 1 bizonyos határig. Igazábol azon a határon nem lépett még át sok ember. Érzékeny és elég törékeny a lelke. Kivülröl nem mutatja de nekem bevallotta.

2013. szept. 24. 22:29
 6/16 A kérdező kommentje:

Bizalmatlan a legtöbb emberrel szemben ezért nem engedi közelebb magához az embereket. Csak addg a bizonyos határig. Sokszor vertk át szurták hátba és törték össze, azért lett ilyen. Azt szeretném ha ujra azt érezné h férfi és hogy nekem igy jo. Kifogytam az ötletekből. hogyan éreztessem vele?

18/N 19 F

2013. szept. 24. 22:33
 7/16 anonim ***** válasza:

barátodnak egyszerű önbizalom hiánya van

azt hiszi,hogy az érzelmek kinyilvánítása egy férfinél az baj és a gyengeség jele

ez butaság

az önbizalmát kell növelned

amúgy meg nem hiszi el,hogy pont ő kell neked és ez is az önbizalom hiányból adódik

2013. szept. 24. 22:34
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem lehet minden ki Ő(k): [link]
2013. szept. 24. 22:39
 9/16 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam. Viszont kérdés hogy?
2013. szept. 24. 22:43
 10/16 anonim ***** válasza:

ja és még fiatalok is vagytok,szóval ez majd idővel el fog nála múlni

most hogy?:/

esetleg sportoljon valamit,harcművészetet,az ad egy kis önbizalmat és akkor meg tud védeni ezálltal férfinak érezheti magát ;)

persze támogatnod kell ebben(még el is kísérheted)

még esetleg teremts olyan helyzeteket ahol meg tudja mutatni hogy mit tud

és ne csak az ágyban :DD

tehát ami a férfi dolga

2013. szept. 24. 22:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!