Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom nem érzi jol magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom nem érzi jol magát a bőrében. Mit kellene tennem h ne éreze igy?

Figyelt kérdés

A barátom nem érzi magát elég férfiasnak hozzám és fél h egyszer ráunok erre a viselkedésére és ezzel elveszit :/

Engem nem zavar sőt örülök hogy végre találtam valakit aki mer az érézseiről beszélni velem. Azt mondja hogy folyton panaszkodik és haszontalan. Néha megsértődik apróságokon is amit ő sem ért miért mikor utolag megbeszéljük. Hát még én nem értem. Kicsit lehet hogy tul érzékeny. Nagyon szeretem őt nem akarom h rosszul érezze magát emiatt. Jol érzem amgam mellette.

Azt akarom h ujra férfinak érezze magát melettem és hogy elhiggye nekem ugy jo ő ahogy van, és szerintem ő ugyan ugy férfias és többet ér mint barki más számomra.

Egyszerűen azt akarom h jobban érezze magát és ne kelljen attol félnie h azért mert öszinte elriaszt magátol.

2013. szept. 24. 21:59
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Jó ötlet köszi :)

Szivesen várok még ötleteket.

2013. szept. 24. 22:50
 12/16 anonim ***** válasza:

mióta vagytok együtt?

ötletek?

aaaj gondolkozz,pl játszd el néha a "kislányt" aki nem tud megcsinálni valamit

valószínű azért nem érzi magát férfinak melletted mert te jobb vagy több dologban mint ő

vagyis ő finoman szólva butuska:D

2013. szept. 24. 22:53
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem "butus" Nem "béna"

Egyszerűen szégyelli az érzéseit mert sebezhetőnek érzi magát. Azért mondta el mert megigétük egymásnak barmi van elmondjuk.

3honapja

2013. szept. 24. 23:27
 14/16 anonim ***** válasza:
Napi 3x orál és megoldódnak a gondjai. :D
2013. szept. 24. 23:42
 15/16 anonim ***** válasza:

tehát csak az érzelmi beszámolóitól nem érzi magát férfinak?

ez hülyeség :/

ennek nincs sok értelme

így olyannak tűnik mint valami fóbia,mintha attól félne,hogy megtudja valaki,hogy milyen valójában

de ha neked ezeket elmondta akkor meg megint csak nem értem,hogy miért van ez benne

erről beszélgess el vele jobban,mert így semmi értelme nincs

valaminek lennie kell amitől fél és ami miatt ezt érzi,na azt már nem biztos,hogy elmondja

2013. szept. 25. 00:35
 16/16 A kérdező kommentje:
MEgprobálo vele megbeszélni de lehet igazad van és nem fogja elmondani az igazi okot :/
2013. szept. 26. 00:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!