Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mit néznek egy férfin?
Nem érdekel mennyire gazdag, milyen autója van, vagy világbajnok méretű a farka, azt érdekel, hogy kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást, illetve tudunk-e kommunikálni.
Minden más másodlagos.
En azt nezdm,h huszoneves es sportoljon ( izom legyen mar rajta). A ruhaja legyen divatos ,de annyira nem erdekel. Humora legyen,de az meg nem latszik ranezesre. :D
Ennek ellenere altalaban a gazdag idosebb pasik talalnak meg ismerkedesi szandekkal,de nekem nem kellenek :D
N/32
Nem nem ilyen világot élünk. Maximum a felszínen ez látszik. A valóság viszont teljesen más. A fiatalabb emberek körében sokkal nagyobb hatása van a külsőségeknek, de aztán az ember "felnő", rengeteg tapasztalatot szerez és a legtöbb esetben közhelyszerűen tudja mi a valódi érték az életben. És ezt is keressük.
Az, hogy az élet színes illúziója azt a hatást éri el olykor-olykor (és mint írottam főleg a fiatalok) körében, az nem az abszolút valóság és nem is az abszolút vágy.
A vágy minden ember részéről az, hogy szeressék és boldog legyen. Ez soha nem változott és nem is fog. Ami a kérdés inkább az, hogy adott emberek mitől várják a boldogságuk kulcsát. Nos ehhez kell Neked türelem, hogy megtaláld azt, akivel hasonlóan gondolkodtok. Mert a túl magas szinteken ívelő embert nem fogod tudni megérteni, ő pedig egyedül érzi magát melletted mert nem érted meg. És fordítva.
Ne azon "kattogj", hogy a felszínen mit tapasztalsz. Az legyen a végső célod, amire vágysz, (vagyis hogy szeretve legyél) és ebben a TÁRS-ad (a társ ebben az esetben nem fizikai szint) találd meg.
;)
Sok sikert.
Kiegészítés: a kislány is csak addig hiszi azt, hogy az új autó boldoggá teszi, amíg nem tapasztalja meg. Tehát nincs kivétel. Mindenki rájön (ha akar) nem ezen múlik a boldogság.
Továbbá is tartom a véleményem, hogy nem az a cél, hogy mindenkit megválts, hanem az, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akikkel egyezik a világnézeted. Mert hitem és tapasztalatom szerint akkor fogod magad jól érezni (már-már meg merem kockáztatni - boldognak).
Én a szemét és a mosolyát vettem észre először a jelenlegi páromnak. A pénz,autó,hasonló téma fel sem merült kb a 4. randiig,akkor is csak átfutottunk a témán. Nem értem hogy lehet ez akárkinél elvárás ismerkedésnél...
A humora fogott meg,és az hogy milyen jókat tudtunk beszélgetni. Az összes többi másodlagos. Munkája sem volt épp,autója és jogsija a mai napig nincs. Később jött a munka a pénz,de sosem várom el hogy rám költsön,az az ő pénze.Nem is értem mi közöm lenne nekem ahhoz hogy mije van vagy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!