Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A nők mit néznek egy férfin?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mit néznek egy férfin?

Figyelt kérdés
Mostanáben ezen kattogok, hogy manapság a nők csak akkor jönnek össze férfival ha az gazdag, jó autója van vagy 20cm+ a szerszáma? Tényleg ilyen világot élünk? Kíváncsi lennék hogy erről mások hogy vélekednek.

2018. febr. 12. 14:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
66%
Ez pontosan így van, a nők egy kicsiny százalékánál. Mivel rengeteg párt látok, nem hinném, minden pasinak óriási mérete, luxus autója, több millás fizetése lenne.
2018. febr. 12. 14:38
 2/15 anonim ***** válasza:
97%

Nem érdekel mennyire gazdag, milyen autója van, vagy világbajnok méretű a farka, azt érdekel, hogy kölcsönösen szeretjük és tiszteljük egymást, illetve tudunk-e kommunikálni.

Minden más másodlagos.

2018. febr. 12. 14:38
 3/15 anonim ***** válasza:
78%
Általában az arc az első amit megnézek. Aztán (ne kérdezd miért!) valamiért a cipőjét. :D
2018. febr. 12. 14:41
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
meg a körmeit :)
2018. febr. 12. 14:42
 5/15 anonim ***** válasza:
46%

En azt nezdm,h huszoneves es sportoljon ( izom legyen mar rajta). A ruhaja legyen divatos ,de annyira nem erdekel. Humora legyen,de az meg nem latszik ranezesre. :D

Ennek ellenere altalaban a gazdag idosebb pasik talalnak meg ismerkedesi szandekkal,de nekem nem kellenek :D

N/32

2018. febr. 12. 14:46
 6/15 anonim ***** válasza:
64%

Nem nem ilyen világot élünk. Maximum a felszínen ez látszik. A valóság viszont teljesen más. A fiatalabb emberek körében sokkal nagyobb hatása van a külsőségeknek, de aztán az ember "felnő", rengeteg tapasztalatot szerez és a legtöbb esetben közhelyszerűen tudja mi a valódi érték az életben. És ezt is keressük.

Az, hogy az élet színes illúziója azt a hatást éri el olykor-olykor (és mint írottam főleg a fiatalok) körében, az nem az abszolút valóság és nem is az abszolút vágy.

A vágy minden ember részéről az, hogy szeressék és boldog legyen. Ez soha nem változott és nem is fog. Ami a kérdés inkább az, hogy adott emberek mitől várják a boldogságuk kulcsát. Nos ehhez kell Neked türelem, hogy megtaláld azt, akivel hasonlóan gondolkodtok. Mert a túl magas szinteken ívelő embert nem fogod tudni megérteni, ő pedig egyedül érzi magát melletted mert nem érted meg. És fordítva.

Ne azon "kattogj", hogy a felszínen mit tapasztalsz. Az legyen a végső célod, amire vágysz, (vagyis hogy szeretve legyél) és ebben a TÁRS-ad (a társ ebben az esetben nem fizikai szint) találd meg.

;)

Sok sikert.

2018. febr. 12. 14:52
 7/15 anonim ***** válasza:
91%

Kiegészítés: a kislány is csak addig hiszi azt, hogy az új autó boldoggá teszi, amíg nem tapasztalja meg. Tehát nincs kivétel. Mindenki rájön (ha akar) nem ezen múlik a boldogság.

Továbbá is tartom a véleményem, hogy nem az a cél, hogy mindenkit megválts, hanem az, hogy olyan emberekkel vedd körbe magad, akikkel egyezik a világnézeted. Mert hitem és tapasztalatom szerint akkor fogod magad jól érezni (már-már meg merem kockáztatni - boldognak).

2018. febr. 12. 14:56
 8/15 anonim ***** válasza:
91%
Én a páromban azt imádom, ahogy hozzám ér és rám néz. Ettől különleges nekem leginkább, hogy teljesen mindegy mennyire vagyok rottyon, úgy néz rám, mintha hihetetlenül különleges lennék, hogy tök mindegy hány dísz maca megy el mellette, konkrétan keresztül néz rajtuk, észre se veszi őket, mindig engem keres a szemével, és követ. Szex közben is el tudok veszni a szemében, ahogy néz. Őszintén szeret, és ez ritka.
2018. febr. 12. 15:04
 9/15 anonim ***** válasza:
95%
mivel egyetlen egy olyan ismerősöm sincs, aki csak azért jött volna össze valakivel, mert jó volt a kocsija vagy hasonló, így nem tudok erre válaszolni, habár érdekes módon a gyakorin mindenki aki panaszkodik, hogy nincs egyetlen rendes lány sem 1000km-es körzetben, azok mind a kocsis, pénzes példát hozzák fel.
2018. febr. 12. 15:24
 10/15 anonim ***** válasza:
92%

Én a szemét és a mosolyát vettem észre először a jelenlegi páromnak. A pénz,autó,hasonló téma fel sem merült kb a 4. randiig,akkor is csak átfutottunk a témán. Nem értem hogy lehet ez akárkinél elvárás ismerkedésnél...

A humora fogott meg,és az hogy milyen jókat tudtunk beszélgetni. Az összes többi másodlagos. Munkája sem volt épp,autója és jogsija a mai napig nincs. Később jött a munka a pénz,de sosem várom el hogy rám költsön,az az ő pénze.Nem is értem mi közöm lenne nekem ahhoz hogy mije van vagy nincs.

2018. febr. 12. 15:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!