Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg nem szereti miért nem hagyja ott? Mindig felbukkan nem bírok róla lemondani 18/L
Van élettársa meg egy 6 éves gyerekük.
Kérdeztem szereti e azt mondta nem.
2016 ban egyszer lejött hozzám, de utána nem keresett.
Most megint felbukkant írt nekem hogy ő jön le hozzám ki megyek e mert ő talizni akar velem , mondtam hogy nem tudok és azt mondta ezert nem keres mert csecsemő vagyok.
Ami azt illeti, van igaz ebben a dologban de ha nem lenne neki élettársa én sem viselkednék ilyen kislányosan.
Itthon kérdezik hova megyek es mit mondjak egy csalados emberhez?
Nem szoktam sehova sem eljárni így elég észrevehető lenne hofy van valakim.
Nem bírom elfelejteni. Probaltam rola lemondani de megint felbukkant es tudom hogy még fel is fog...... Azt mondta először ismerjuk meg egymast ..... De mivan ha csak arra kellek neki? En nem tudom mit csinaljak
#10. :D és az annyira rossz?
Hosszútávon ne gondolkodj kislány, nem vesz komolyan, mert fiatal vagy. De, birizgálod a fantáziáját, egyszer-kétszer, vagy ki tudja hányszor kicsit megroszogtatna téged. Döntsd el, h megéri-e ez neked. Bár, ahhoz, h hidegvérrel ezt vegigcsinald, túl fiatal vagy. Sztem, engedd el ezt a férfit. Neki is jobb lesz, meg neki is, mert különben mindketten szenvedni fogtok.
A nemet mondás képessége nagyon sok lánynak nem erőssége a te korodban. Ebből a szerencsétlenkedésből én arra tippelek, hogy neked hibáznod kell ahhoz, hogy tanulj. Vagy abból sem tanulsz, ez is nagyon gyakori.
Bmeg, 18 évesen még jó hogy kislányos vagy! Ez a normális. Még ez a vágyakozás is normális abban az értelemben, hogy jellemző a korosztályodra, de mindenképpen ártalmas, úgyhogy azt ajánlom a felnövésedet kezdd egy határozott nemmel.
Számomra nyilvánvaló,hogx arra kellesz / kellenèl neki.
Próbálj meg neki nemet mondani a saját èrdekedbe.Inkább keress a saját korcsoportodban,hidd el jobban jársz vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!