Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám lemondani vagy megoldani ezt a helyzetet?
Ugyan ezt a butaságot követtem el én is egyszer, de teljesen ugyan ezt, csak én vagyok a nő. A helyes megoldást választottam: a bevallottam a páromnak, hogy randizni akartam mással, hirtelen felindulásból, sértettségből. Aztán átgondoltam higgadtam, és természetesen rájöttem, hogy nincs értelme, hanem csakis őt akarom, és rendbehozni a kapcsolatunk. Ezután a másik sráccal is beszéltem, hogy ne haragudjon, de nem akarok semmit tőle.
Legjobb, ha őszinte vagy.
Azt nem mondom, hogy jó vége lett. Nem közvetlen emiatt, de több év után kiszeretett belőlem, szemembe mondta, hogy nem szerelmes (ugye ez volt az előzménye).Ezen változtatni nem lehetett, így hamarosan tényleg el kellett engednünk egymást.
En meg azt nem igazam ertem, hogy miert ragaszkodsz egy olyan valakihez, aki valoszinuleg mar csak szanalombol van veled, addig amig nincs jobb. Mert nem szeret, de legalabb addig is van aki "kezelgeti".
Mondjuk az sem tisztesseges, hogy ugy kezdesz el masokkal randizni, hogy az elozot meg nem zartad le...
De ha valaki kimondta, hogy mar nem szeret, ott sajnos mar nincs mit megjavitani. Barmit tehetsz, az erzesek nem fognak valtozni. Ket eset lehetseges : kapalozol meg, vagy adsz magadnak eselyt a boldogsagra massal.
Amugy en meg arra is mernek tenni egy kisebb osszeget, hogy amint a volt baratnod megtudja hogy ismerkedsz massal, rogton vissza akarja majd sirni magat. Most elvezi hogy o van ugymond "erofolenyben'...
Felveszed a legszebb fehér zoknidat szandállal, megeszel egy gerezd foghagymát (nem! nem nyeled le egyben, szétrágod b+!), az utolsó fél kilométert lélekszakadva teszed meg (természetesen 10 perc késéssel számolva, amit nem feltétlenül jelentesz be), a tárcádat pedig sajnos otthon felejted. Gyalog is mentél meg nem is, vittél is ajándékot meg nem is......bódottá' ?
30/f
Mari az a helyzet h miutan mondtad h nem szeretsz,hirtelen felindulasbol randit beszeltem meg valakivel.Mar banom,szeretnem megjavitani veled,van esely ra?
Igy kiderul h feltekeny lesz-e es korrekt is vagy.
Aztan szepen megmondod Jucinak h ne haragudjon de kozben a baratnoddel a kapcsolatotok helyrehozatalan dolgoztok,sajnalod h "hitegetted".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!