Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy tudnám lemondani vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám lemondani vagy megoldani ezt a helyzetet?

Figyelt kérdés
Párom már nem szerelmes belém,ezt ő mondta én pedig lebeszéltem egy lánnyal egy találkozást. Viszont semmi kedvem elmenni csak sokan "tukmálták" rám ezt az egészet meg a lányt is biztatták hogy találkozzon velem. Én inkább a párommal szeretném megjavítani a kapcsolatunkat nem akarok több évet csak úgy kidobni,de holnap után találkoznék a lánnyal amit már lebeszéltünk. Azért is félek lemondani mert mi van ha ideges lesz és elküldi a beszélgetést a páromnak hogy én elhívtam őt és akkor egyszerre két lányt is elbukok magam mellől,elmenni meg azért nem szeretnék mert félek hogy kiderül vagy megtudja a párom vagy valaki közös ismerősünk meglát vele és azt soha nem magyaráznám ki. Ha csak esetleg el nem viszem olyan helyre ahova biztos hogy nem menne egy közös ismerősünk se de akkor is ott a lehetőség hogy elküldi a páromnak hogy épp vele vagyok bár szerintem egy érett 25 éves lány nem csinálna ilyet. Nagyon rosszul érzem most magam mert butaságba mentem bele hirtelen azért mert nagyon rossz érzés volt hallani hogy nem szerelmes és nem nagyon szeret már a párom de úgy érzem nem megbocsáthatatlan dolog mármint ha én mondanék ilyet a páromnak azt mondanám magamba hogy én okoztam ezt a helyzetet ezt a sarokba szorítást. Nagyon tanácstalan vagyok,de ha meg elmegyek vele és nem történik semmi csak beszélgetünk egyet abban sincsen semmi szerintem bár még akkor is ott a lehetőség hogy bemárt valaki hogy én randi indokkal hívtam el. Mit tehetnék? 25/F
2017. márc. 30. 18:26
 1/6 anonim ***** válasza:
67%

Ugyan ezt a butaságot követtem el én is egyszer, de teljesen ugyan ezt, csak én vagyok a nő. A helyes megoldást választottam: a bevallottam a páromnak, hogy randizni akartam mással, hirtelen felindulásból, sértettségből. Aztán átgondoltam higgadtam, és természetesen rájöttem, hogy nincs értelme, hanem csakis őt akarom, és rendbehozni a kapcsolatunk. Ezután a másik sráccal is beszéltem, hogy ne haragudjon, de nem akarok semmit tőle.

Legjobb, ha őszinte vagy.

Azt nem mondom, hogy jó vége lett. Nem közvetlen emiatt, de több év után kiszeretett belőlem, szemembe mondta, hogy nem szerelmes (ugye ez volt az előzménye).Ezen változtatni nem lehetett, így hamarosan tényleg el kellett engednünk egymást.

2017. márc. 30. 18:35
 2/6 anonim ***** válasza:
Azt nem igazán értem, hogy miért beszéltél le találkozót egy lánnyal úgy, ha a pároddal még együtt vagytok. Az oké, hogy már nem szeret, de ha nem mondtátok ki, hogy vége és te úgy kezdesz el "randizgatni" akkor jogosan lehet rád dühös, a másik lányt sem értem, hogy ha tudja, hogy még nem szakítottatok minek megy ilyenbe bele. Mindenesetre szerintem is légy őszinte mindkettőjükkel, ezt máshogy aligha fogod tudni megoldani.
2017. márc. 30. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:

En meg azt nem igazam ertem, hogy miert ragaszkodsz egy olyan valakihez, aki valoszinuleg mar csak szanalombol van veled, addig amig nincs jobb. Mert nem szeret, de legalabb addig is van aki "kezelgeti".

Mondjuk az sem tisztesseges, hogy ugy kezdesz el masokkal randizni, hogy az elozot meg nem zartad le...

De ha valaki kimondta, hogy mar nem szeret, ott sajnos mar nincs mit megjavitani. Barmit tehetsz, az erzesek nem fognak valtozni. Ket eset lehetseges : kapalozol meg, vagy adsz magadnak eselyt a boldogsagra massal.

Amugy en meg arra is mernek tenni egy kisebb osszeget, hogy amint a volt baratnod megtudja hogy ismerkedsz massal, rogton vissza akarja majd sirni magat. Most elvezi hogy o van ugymond "erofolenyben'...

2017. márc. 30. 19:29
 4/6 anonim ***** válasza:

Felveszed a legszebb fehér zoknidat szandállal, megeszel egy gerezd foghagymát (nem! nem nyeled le egyben, szétrágod b+!), az utolsó fél kilométert lélekszakadva teszed meg (természetesen 10 perc késéssel számolva, amit nem feltétlenül jelentesz be), a tárcádat pedig sajnos otthon felejted. Gyalog is mentél meg nem is, vittél is ajándékot meg nem is......bódottá' ?

30/f

2017. márc. 30. 19:29
 5/6 anonim ***** válasza:

Mari az a helyzet h miutan mondtad h nem szeretsz,hirtelen felindulasbol randit beszeltem meg valakivel.Mar banom,szeretnem megjavitani veled,van esely ra?

Igy kiderul h feltekeny lesz-e es korrekt is vagy.

Aztan szepen megmondod Jucinak h ne haragudjon de kozben a baratnoddel a kapcsolatotok helyrehozatalan dolgoztok,sajnalod h "hitegetted".

2017. márc. 30. 19:37
 6/6 anonim ***** válasza:
Én megtettem elmentem randizni annó és jól sűlt el! Màrmint párommal észhez kapott, hogy tényleg rezeg a léc! És küdött értem!
2017. szept. 20. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!