Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nem tudom kezelni a helyzetet....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom kezelni a helyzetet. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. Egy évvel ezelőtt megismertem egy 10 évvel idősebb srácot az interneten.

Nagyon jóba lettünk, közel kerültünk egymáshoz érzelmileg. Ez mostanra oda jutott, hogy ő szerelmes belém.

Én is nagyon szeretem őt, de nem úgy, ahogyan ő engem. Én tényleg nagyon kedvelem, de nem akarok tőle semmit.

Viszont nem olyan régen, pár hete nagyon magam alatt voltam, érzelmi hullámvasút voltam és én is azt mondtam neki, hogy érzek valamit, de ez nincsen így.

Tudom, hogy elrontottam, nem kellett volna hitegetni, de nem tudok a helyzettel mit kezdeni.

Egyszer kölcsönös ez a "szerelem", egyszer pedig nem. Nem tudom, mit tehetnék, saját magammal sem vagyok tisztában, nem, hogy ilyen érzelmekkel.

Napi szinten beszélünk, ő nagyon szeretne találkozni már, de én megmondtam, hogy nem akarok.

Sokszor érzem, hogy ez már csak egy drámázás, mert ő szeret, én nem szeretem őt és akár hogyan mondom, nem képes megérteni, hogy nem akarok találkozni, nem akarok semmit tőle. Ha mondom neki elfogadja, de utána mindig felhozza a témát. Én szeretném ezt a dolgot kerülni, megkértem rá már százszor, hogy ne beszéljünk erről, mert én nem vagyok erre felkészülve, főképp nem akarok egy 10 évvel idősebb emberrel szerelmi kapcsolatot. (Talán az eddigi rossz tapasztalataim miatt, ami egy idősebb fiúval volt)

Tudom, hogy tehetek erről, hogy ez idáig fajult, de nem tudom, hogy hozzam helyre.

Szeretném vele továbbra is tartani a kapcsolatot, de nem akarok vele találkozni, csak a neten beszélni, amíg ő így érez irántam.

Mi lenne a helyes döntés, megoldás?

2017. jan. 1. 21:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Lehet hogy megérne egy talit, mert sok mindent lehetne letisztázni. Az őszinteség lenne a legkorrektebb eljárás, még ha nem is mindig kifizetődő és esetleg fájó...
2017. jan. 1. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!