Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet nehezen lemondani egy bátortalan pasiról?
Én voltam a hasonló "bátortalan".
Szerintem a te esetedben nem ez az összefüggés, hanem csak simán megkedvelted őt. Azt mondjuk nem értem, miért kellene hosszan szenvedni, ha 1 hónap alatt nem tudod megismerni az őt mozgató dolgokat (vagyis a vélt bátortalanság okait), akkor tényleg hagyd. Ehhez az kell, hogy meg akard ismerni és legyél nyílt vele.
Elsővel egyet értek teljesen. Volt ilyen kapcsolatkezdeményem, pont egy hónap volt a vízválasztó. Előtte próbálkoztam, szenvedtem, megbeszéltünk dolgokat nem volt változás, meguntam.
Szerelemmel egy percig sem szerettem, megismerkedésünkkor nagyon jó pasinak gondoltam, a végére ebből semmi nem maradt, teljesen kiábrándultam.
A lényeg:
Próbáld megismerni ténylegesen,beszéljetek sokat egymásról,és tudd valójában milyen ember,és miért lett ilyen mondjuk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!