Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha tényleg nem szereti miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tényleg nem szereti miért nem hagyja ott? Mindig felbukkan nem bírok róla lemondani 18/L

Figyelt kérdés

Van élettársa meg egy 6 éves gyerekük.

Kérdeztem szereti e azt mondta nem.

2016 ban egyszer lejött hozzám, de utána nem keresett.

Most megint felbukkant írt nekem hogy ő jön le hozzám ki megyek e mert ő talizni akar velem , mondtam hogy nem tudok és azt mondta ezert nem keres mert csecsemő vagyok.

Ami azt illeti, van igaz ebben a dologban de ha nem lenne neki élettársa én sem viselkednék ilyen kislányosan.

Itthon kérdezik hova megyek es mit mondjak egy csalados emberhez?

Nem szoktam sehova sem eljárni így elég észrevehető lenne hofy van valakim.

Nem bírom elfelejteni. Probaltam rola lemondani de megint felbukkant es tudom hogy még fel is fog...... Azt mondta először ismerjuk meg egymast ..... De mivan ha csak arra kellek neki? En nem tudom mit csinaljak

2018. febr. 9. 00:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
86%
Lemondani csak arrol lehet ami megvan, megvolt! Leirásodban ennek nyoma sincs.
2018. febr. 9. 00:16
 2/15 anonim ***** válasza:
17%
Ez felesleges kötözködés volt 1-es. Megvan és meg volt a hapi, foglalkozik a csajjal, nem hagyja békén. Inkább segíts, h most mit csináljon.
2018. febr. 9. 00:29
 3/15 anonim ***** válasza:
89%
Mit mondjon neked arra hogy szereti-e a párját? Nyilván nem fogja azt mondani hogy nem fogja otthagyni csak félrekur néha olyanokkal akiknek nincs annyi önbecsüklésük hogy ne guminőként funkcionáljanak.
2018. febr. 9. 00:32
 4/15 A kérdező kommentje:
Én is akartam írni hogy minek kötekedsz de nem érdekelsz.
2018. febr. 9. 01:06
 5/15 anonim ***** válasza:
89%
"...azt mondta ezért nem keres, mert csecsemő vagyok." Szerintem, akkor lennel az, ha ilyen "körülmények" között, összejönnél vele...
2018. febr. 9. 01:16
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Ja és, hogy miért nem hagyja ott, ha tényleg nem szereti? Talán a gyerek miatt, de az is lehet, hogy hazudik és egyszerűen csak szeretne egy kis "változatosságot"...
2018. febr. 9. 01:20
 7/15 anonim ***** válasza:
92%
csak meg akar dugni.
2018. febr. 9. 03:13
 8/15 anonim ***** válasza:

Ne alázd meg magad azzal, hogy hagyod magad kihasználni. Persze, hogy csak szexet akar! A fiatal tested vonzza, semmi más. Nem fogja otthagyni a családját. De ha megtenné: jobb lenne? Tudnál azzal a tudattal élni, hogy elszedted egy gyerektől az apját, miattad ment szét a család? Hosszú távon nagyobb szívás, mint ha egyszer dugtok és többé nem keres.

Ez az a szituáció, amikor a legjobb lehetőség a legkisebb veszteség. Felejtsd el ezt a pasit! Csak bajt okoz!

Tiltani kell mindenhol, törölni a számát, és fenyegesd meg, hogy ha nem száll le rólad, akkor kiteregetsz a nőjének!

Inkább nyiss más felé, aki korban illik hozzád és szingli. Dumát lehet rekeszteni a helyes, normális huszonéves szingli pasikkal.

2018. febr. 9. 06:09
 9/15 anonim ***** válasza:
64%
Tartalék p nci vagy. A nem "csecsemő" lányok aláfekszenek egy családos palinak? Koptasd le! Mit vársz egy ilyen embertől??
2018. febr. 9. 08:25
 10/15 anonim ***** válasza:
8%
Sajnos meg fog dugni téged...
2018. febr. 9. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!