Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor az ex felbukkan. Mit tegyek?
Szooval 2009-be megismertem eletem elso nagy szerelmet, akivel 3,5evig egyutt voltunk. Aztan jott eletem elso nagy csalodasa is, ugyanis elhagyott. Nagyon magam alatt voltam a szakitas utan..fel evig sajnos csak nyugtatoval tudtam ellenni..aztan probaltam magamon erot venni es gondoltam elkezdek ismerkedni..megismertem egy nagyon aranyos es kedves sracot, aki segitett nekem elfelejteni a multam. Ahogy teltek a napok, honapok a srac szerelmet vallott nekem. Nagyon orultem neki mert enis nagyon megkedveltem, csak az volt a baj hogy o kulfoldon elt akkor, igy ritkan is talalkoztunk. Mikor szerelmet vallott megkert hogy koltozzek ki hozza, amibe en bele is mentem. Azota mar hazakoltoztunk es meg most is egyutt elunk..Dee 2-3honapja felbukkant az exem, allandoan irogat, hiv, es olyanokat mond hogy meg mindig szeret meg megbanta hogy szakitott.. neki csak en kellek, varni fog ram amig csak el.. o engem akar elvenni felesegul stb..
szeretem a mostani parom! De sajnos napi szinten megy a veszekedes, az ellentete annak mint mikor megismertem😞 Tudom hogy akkor sem kene foglalkoznom az exemmel, de jol esik hogy figyel ram ha mar a parom nem..Nagyon tanacstalan vagyok, es ugyerzem hogy meg mindig vonzodom az exemhez. 😔
Szia,
ahogy megláttam a kérdésed, mindjárt az jutott eszembe, hogy "elzavarni". Én ugyan ezen átmentem. Írtad, hogy nagyon fájó volt a szakítás. Meg volt a szakítás oka. Vele ne foglalkozz inkább a pároddal hozd helyre a dolgokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!